U njemu imam Asus p5q 4GB Patriot Viper 1066 9500gt raptor od 136 GB Maxtor od 200 gb CM ku`i[te sa CM napajanjem +4venta plextor cdrw plextor dvdrw leadtek TV kartu smugsmug monitor 2243nw Bezicni mis i tastaturu
i procesor INTEL PENTIUM 3.0 GHZ single core....sramota .....
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: :: Da li možeš pre svega da mi kažeš koji će ti paja taj Xeon :: :: Jedini razlog zbog koje Xeoni postoje je multi CPU i ECC memory support :: ::
Mora da se odradi microcode update Biosa da bi sve funkcije procesora radile kako treba, najpre se misli na speedstep. To što je proradio nije obavezno dokaz da sve radi kako treba. A što se operacije tiče podržavam jer sam i sam odradio na dva računara procesore E5440 i E5450 i prezadovoljan sam dobijenim rezultatima naspram uloženog novca
Koji je Xeon? MEni je gomila paliala bez da se bios flesuje. Pogledaj kako je stiker namesten, imas stikera koji za ceo red mase gde treba da legnu. Kad upali onda ide bios. Koja je ploca ? Bla bla bla http://valid.canardpc.com/7wegij
negde si nesto pogresno odradio ili stiker ili nije kompatibilan Xeon uglavnom ja sam uglavio E5345 na cipset G41 od Msi-a sa DDR3 ( nekih 2500 kinti) posle celerona D masina je poletela jos samo SSD da nabacim i ne treba mi vise u redu su sto kaze Strippy C2D iz serije E8xxx ali ovo ubija veruj mi na rec a razlika u ceni je minorna ti sa cipetom P45 trebalo bi jos vise da dobijes jeste lutrija ali dobitak je veliki a ako prodajes masinu ja sam zainteresovan
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.