Planiram da kupim 8GB DDR3 za drugi kompjuter, pošto sam drugaru dao Kingston Hyper X Blu iz tog kompjutera, pa mi treba što jeftinija zamena. U suštini mi je bitno samo da memorija bude DDR3 i relativno pouzdana uz što nižu cenu. Koristim MSI GA46-970A matičnu.
:: Pozdrav svima :: :: Planiram da kupim 8GB DDR3 za drugi kompjuter, pošto sam drugaru dao Kingston Hyper X Blu iz tog kompjutera, pa mi treba što jeftinija zamena :: U suštini mi je bitno samo da memorija bude DDR3 i relativno pouzdana uz što nižu cenu :: Koristim MSI GA46-970A matičnu :: :: Unapred hvala na savetima!
da su nesto jeftine, u `Ejmi` ima Crucial za 8500 ali je cl11 na 1600mhz, a mozes da pogledaj i Kingston KVR1333D3N9 8G 8GB DDR3 1333MHz CL9 ona je oko 9000, i to je to, osim ako negde nadjes sa popustima nesto bolje, ali to moze biti mislim 500din nize i toliko.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.