Fatal1ty potice od onog lika, imao je Abit svojevremeno ploce sa tim natpisom, ali ja recimo dobijem ospice od ovog `KILLER`, nekako mi nije originalno..
:: Lepa ploča ali čim vidim Fatal1ty natpis na proizvodu odmah se okrenem.. :: :: ::
Au bre, al` ste negativci! :P :) Realno, ploca se po meni ni malo ne razlikuje od onih iz ROG serije, samo sa drugim natpisom! :) Sta znam, meni i vise nego dobra,ne bih se zalio da je posedujem!:D
:: Au bre, al` ste negativci! :P :) Realno, ploca se po meni ni malo ne razlikuje od onih iz ROG serije, samo sa drugim natpisom! :) Sta znam, meni i vise nego dobra,ne bih se zalio da je posedujem!:D
:: :)) NIsmo negativci, ralno ploca izuva sta sve ima na sebi i kako je opremljena, ali jednostavno taj dizajn nije po ukusu, ocigledno mnogih. .) :: :: Evo recimo da su nesto umereno napravili, kao na primer :: http://www.msi.com/media/product/OGJhUzBHcE1aZmRKUUlETlNHM1dZZz09/600.pn :: :: ...mada i ona ima onaj ruzni grb dole desno. :: :: :: Au bre, al` ste negativci! :P :) Realno, ploca se po meni ni malo ne razlikuje od onih iz ROG serije, samo sa drugim natpisom! :) Sta znam, meni i vise nego dobra,ne bih se zalio da je posedujem!:D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.