Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Kingston KVR400X64C3A/512 problem
STRANA 1 OD 1
dradisic Kingston KVR400X64C3A/512 problem 05.10.2007. 13:08 T5887

status: user
broj poruka: 271
se javio kada sam morao da vadim hdd iz kompa odnosno da bi to uradio morao sam da izvadim doticni memorijski modul, e pre toga je radilo sve ok medjutim kada sam vratio memoriju, ploca je pistala odn prijavljivala da ne vidi memoriju.Probavao sam taj modul i na drugim kompjuterima i nista, niko ga nije video. Prosto mi neverovatno da tako vrisne memorija pa pitam iskusne sta bi moglo da bude?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dsb Re: Kingston KVR400X64C3A/512 problem 05.10.2007. 14:44 #29447

broj poruka: 244
:: se javio kada sam morao da vadim hdd iz kompa odnosno da bi to uradio morao sam da izvadim doticni memorijski modul, e pre toga je radilo sve ok medjutim kada sam vratio memoriju, ploca je pistala odn prijavljivala da ne vidi memoriju.Probavao sam taj modul i na drugim kompjuterima i nista, niko ga nije video. Prosto mi neverovatno da tako vrisne memorija pa pitam iskusne sta bi moglo da bude
::

Staticki elektricitet, Ili kad si vadio modul ili kad si ga vracao, ko ce ga znati kad, ali to je to.
pajsgudgud Isti problem 05.10.2007. 16:52 #29461

broj poruka: 3741
Ko sto rece dsb.
Staticki elektricitet ubija memoriju samo tako. Verovatno nisi iskljucio komp iz struje kad si vadio memoriju.
a sta ti ja znam...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs