se javio kada sam morao da vadim hdd iz kompa odnosno da bi to uradio morao sam da izvadim doticni memorijski modul, e pre toga je radilo sve ok medjutim kada sam vratio memoriju, ploca je pistala odn prijavljivala da ne vidi memoriju.Probavao sam taj modul i na drugim kompjuterima i nista, niko ga nije video. Prosto mi neverovatno da tako vrisne memorija pa pitam iskusne sta bi moglo da bude?
:: se javio kada sam morao da vadim hdd iz kompa odnosno da bi to uradio morao sam da izvadim doticni memorijski modul, e pre toga je radilo sve ok medjutim kada sam vratio memoriju, ploca je pistala odn prijavljivala da ne vidi memoriju.Probavao sam taj modul i na drugim kompjuterima i nista, niko ga nije video. Prosto mi neverovatno da tako vrisne memorija pa pitam iskusne sta bi moglo da bude ::
Staticki elektricitet, Ili kad si vadio modul ili kad si ga vracao, ko ce ga znati kad, ali to je to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.