Narode ja imam maticnu plocu GIGABYTE GA-x58a-ud3r,procesor intel i-7 sockot 1366 pa mi treba pomoc. Ja zelim da instalniram windows 8.1 ali na sajtu gigabyte nema drajvera za ovu maticnu plocu za windows 8.1. Pitao sam se da li ce windows 8.1 raditi i ako ne budem instalnirao drajver za ovu maticnu? Trteba mi pomoc,misljenje ,savet ma bilo sta. Hvala unapred. :)
pa vidis da sam napisao. intel i7-950. nije mi jasno kako ce raditi i ako nema drajvera za ovu maticnu? Mislim na tom drajveru mora da instalnira usb,zvuk itd....
Nikad neces znati dok ne probas. Mislim da ce 8.1 prepoznati sve drajvere, te neces ni morati da ih instaliras.
:: pa vidis da sam napisao. intel i7-950. nije mi jasno kako ce raditi i ako nema drajvera za ovu maticnu? Mislim na tom drajveru mora da instalnira usb,zvuk itd... :: :: ::
Ma win8 ce ti instalirati sve drajvere osim Audio i eventualno LAN. Audio ces imati ojadjene te sto dolaze sa OS-om i neces moci naprednije podesavati, ali slobodno skini te za win7 i radice kako treba. Lan skini taj za win7...Za graficku i ostalo, naravno, trazi na sajtu proizvodjaca.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.