problem sledeci!! imam 2 kom sdrama 128mb pc133 jedan je ncp a drugi neki nn ploca je msi k7t turbo 2 kad stavim jedan u slot (bilo koji) u memetestu nema gresaka ali kad stavim oba, mem test pokaze greske u 7 testu. probavao sam razne kombinacije menjao slotove(sa jednom memorijom je sve radi ok) .... ali cim stavim oba odmah prijavljuje gresku. dali neko zna sta je uzrok ovome?dali su ne kompatibilni jedan sa drugim ili ploca ne prihvata bas ova dva .... svaki odgovor dobrodosao
Ja sam imao identican problem sa mojom prvom trojkom. Jedna Ncp druga nn! Sve kombinacije su se zavrsile isto-nestabilnoscu! Kada sam uzeo drugu memoriju od kuma cisto da probam(ako me sluzi secanje Kingston),radilo je besprekorno! Moj zakljucak je bio da se Ncp ne vari sa nekim nn memorijama. A ta nn memorija sto mi je ostala je prodata i radi i dan danas kod komsije u kompu. Znaci probaj neku poznatiju memoriju.
:: oglasnik resio sam problem sa folderom format all!:) :: nije moglo drugacije i smorilo me :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: znaci memorije ne kompatibilne i to je to? nema leka? :: :: osim zamen
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.