..wow ce raditi i sa kantama od pre 2 godine....mmorgh igre nisu zahtevne jer nemaju high end grafiku...a sad sta smatras za druge igre to ne znam, zavisi od tvoje graficke kako ce raditi
To ti je bas preslabo...znaci ili uzmi 8600gt( ili neku drugu kartu( 2600 pro ili xt ) za oko 100e ili bolje nemoj nista...sa tim neces apsolutno nista pokrenuti...a nije ti neka razlika u parama, 20-30e mozes sakupiti
Nemam bas tako puno love. I ovo je jedva skrpljeno, ali nisam rekao da je trenutno na ploci Saphhire ATI radeon 9600pro sa256 rama, tako da mislim da je ova 8500 ipak bolja od ove trenutne. A sto se tice igara najvise WOW i poneka strategija, pucacine retko retko kad.
Da. Mislio sam da je fazon ono: Kakva je razlika između zombija i igrača WOW? Igrači WOW još uvek ne shvataju da su bolesni i mrtvi. A onda sam upoznao par njih sa podočnjacima do zemlje i kad počnu da pričaju o tome, ništa ih ne razumem. Inače, iako sam pasionirani igrač, to je jedina igra koju NE ŽELIM I NE SMEM da probam, da se ne bih `navukao`. Samo mi još to nedostaje...
Za to si u pravu. Bolje nemoj probati jer igra nema kraja. A jos izlazi i expanzija u januaru tako da krece jovo nanovo. A sto se tice podocnjaka nemam ih al zato imam problem sa spavanjem. HEHE ja sam navucen al bolje i na WOW nego na neku drogu.
Ma vecinu igraca WOW-a prodje to posle nekog vremena..Ja sam imao jedno desetoricu ortaka koji su to igrali dan-noc,i stvarno nisu bili normani..ali onda odjednom svi prestadose i sada ga odigraju povremeno..mozda jednom ili dvaput u mesec dana..Ipak je moja preporuka da se ne proba,jer dok su oni bili navuceni,ja nisam mogao normano da razgovaram sa njima..pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.