Pa mozda je samo zenin ACC, a pastuh stoji iza svega....
Tu mozes da napises i da se predstavis kako hoces...ali na kupindo/limundo, ne. Za reg. je potreban JMBG. Ima i tamo zenica koje prodaju razni HW, ali iza vecine stoji brat, muz....bar kad pricam fonom, pricam sa muskarcem kada kupujem HW, iako mi izbaci podatke i ziro racun od zenske osobe.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Da li je to samo slucajnost ili se nesto DESAVA, ali i u oglasima...
30.07.2014. 21:35
status: user broj poruka: 10997
o prodaji foto aparata i opreme sve je vise zenskih persona potpisanih ili kao vlasnice ili kao ``zastupnice `` (``Maja... moj drug/prijatelj prodaje to i to...``)....
U`vatili foru od oglasa sa kolima.Zensko mazilo i pazilo maticnu plocu,iskljucivo zensko koristilo procesor(malo presao),zensko prodaje kuciste,mirisljava jelkica gratis,...
Verovatmo nije fora kao kod oglasa za kola nego da je muska osoba koja inace (pre)prodaje predmet(e) zaradila ban verovatno zbog prevare od kp pa mora na nekog da se otvori novi nalog a zenica, sestra, mama je tu izgleda najbliza da bi se izbegla sumnja duplog naloga..
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
Pre neki dan KP mi izbaci da je JMBG vec u upotrebi, a prvi put u zivotu ukucavam. Reko da prodam laptop za silne pare, kad ono tuki. Ocigledno postoji generator za JMBG, kao za serijske brojeve programa i igara.
Kontaktiram adminiSERATORA i ispadnem jos ja kriv. Kao razume on to sve ali mu nije pravo sto ja njega kontaktiram odmah, valjda je ocekivao dramsku pauzu od 24h. Reko teraj se druze u sedam pickinih kuraca, nabijem ja i tebe i tvoj sajt u paketu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.