sestra mi donela komp da joj vidim sta je Nece ni da makne ventilatore nakon starta (probao sam i da premostim sw pover sa srafcigerom) Menjao napajanje stoje bio kvar pre jedno mesec dana opet nista sta bih mogao jos da probaam imate neku ideju mislio sam da probam jos da stavim drugi cpu ploca je msi k4v a cpu barton na 2,5
Kad neće ni ventilatore na kućištu da pomeri, onda je moguće da su oba napajanja što si ih probao neispravna. Pozajmi negde dobro napajanje i probaj opet.
:: probao sam ispravno 100 posto napajanja a kuleri na cpu gpu se ne zavrte ne na kucist
A tako, moraš da preciziraš. Pa ništa, ako ti sestri treba office i e-mail računar, možeš da daš matičnu na servis. Prethodno je sam pregledaj da nema naduvenih kondenzatora ili očigledno nagorelih delova. Ako joj ne treba, prodaj ostale delove, možda dobiješ par stotki.
Baci to djubre u kantu, to ni za intenet nije vise dovoljno... Za 100e ima polovni komp da uzme koji je jedno 5x jaci od tog krsa, gubis zivce i vreme drndajuci se sa tim.
znam ja to sto kazes ali imaju 2 lap topa doneseni iz usa kada je zet bio tamo ali ovo sesa koristi za skyp fejs i slicno videcu neku 754 plocu da nabavim da bi pasovala agp graficka i ddr1 memorija nemam gde da probam cpu a nemam drugi 462 socket da probam
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.