Dal imaš nameru da stavljaš 2 graficke karte? Ako nemaš onda ti je dovoljna b85 i od 5000 dinara i sa 2 mesta manje za memoriju. To je jedina razlika izmedju ovih koje su duplo skuplje. Kvalitet i ono što pružaju je isti a samim tim i stabilnost koju tražiš.Da tražiš plocu na kooj ceš overklokovati procesor i sa dve graficke karte onda bi bila neka druga prica. A ako želiš iste stavke koje imaju ove dve koje si postovao evo jedne dosta jeftinije http://goo.gl/CpNM37
Necu stavljati 2 graficke .nailazio sam na jaftinije ploce ali mi na prvi pogled deluju ostakaceno prvo sto se tice hladnjaka na naponskoj ,ne znam da li je to bitno ako necu klokovati cpu
Matori ja imam pomenutu Gigabyte plocu, odlicna kupovina za nezahtevne korisnike, radi odlicno, nudi sve sto mi treba, neces pogresiti ako se odlucis za nju. Verujem da je i ponudjeni Asus isto toliko dobar, odluka je na tebi.
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.