Covek je opisao svoje iskustvo po tom pitanju... Procesljaj forum...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Pa odgovor ti je napisan u samoj temi :) Xeon je brzi od 3. generacije i3, mozes jeftino da ga nadjes i najcesce nije nikad overklokovan. Ali ipak imam jedno pitanje? gde je nabavio tu nalepnicu, ocigledno da je to vrlo specificna alatka.
Ja sam procitao ovo sto pise, nego me zanimalo vase misljenje i da li je neko od vas probao...
Drugo, izvinjavam se ako sa postavio duplu temu (po prvi put ovde) tako da mi oprostite na tome... Opet, ja sam gledao da li ima neka slicna tema ali nazalost nisam nasao, a da idem po godinu dana unazad, vala nemam pametnija posla (kao sto se nadam da nemate ni vi pametnija posla nego da jurcate temu od pre par meseci).
I kad je vec neko spomenuo, gde moze da se nadju te trakice?
U svakom slucaju ako imas zivaca i `nacina` (citati para) vredi probati...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
... ja bih na tvom mestu to odradio. A i odradio sam.
Stikere imas kod nas po oglasima za 200-300dinara (ako neces da cekas iz Kine), procesore i kod nas i preko. Preporucujem ti E seriju, jer trosi manje struje a gura i preko 3GHz. I tek kad ubacis taj procesor, videces koliko tvoj procesor glavi tvoju graficku karticu. Moja 5850 je imala 2x bolje rezultate u testovima posle prelaska sa E8600 na E5450.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ako je ukupan onda su zbirni rezultati sa Q cpu...
:: ... ja bih na tvom mestu to odradio. A i odradio sam :: :: Stikere imas kod nas po oglasima za 200-300dinara (ako neces da cekas iz Kine), procesore i kod nas i preko. Preporucujem ti E seriju, jer trosi manje struje a gura i preko 3GHz. I tek kad ubacis taj procesor, videces koliko tvoj procesor glavi tvoju graficku karticu. Moja 5850 je imala 2x bolje rezultate u testovima posle prelaska sa E8600 na E5450. :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.