Re: Obzirom da je `Mantle` prodavanje magle, kako to rekose pojedini `experti` PCB-a.
25.06.2014. 13:13
status: user broj poruka: 2909
:: Izgleda da ce i Intel prodavati `maglu` pored zvaka. x
Čekaj bre Bobi?!?!?! Ti ne veruješ `PCB ekspertima` uprkos superiornoj tehnologiji koju poseduju!!! C,c,c...Kakvo razočarenje!!!
Pa jel su lepo najavili i da će TitanZ imati bust klok 1058MHz...Dobro ajde tu su malo omašili za nekih 200MHz, šta je to 25% gore-dole...Ko to još primeti... I da će TitanZ sahraniti 295 X2...Ok, ok, i to nisu baš uboli... Ali zato nvidia `wonder driver` što je dobar...Auuuu pa to je drajver sa neverovatnim bustom performansi i do 0,3%...
Već godinama ` eksperti` po forumu prodaju mentl...Ovaj maglu... Ali meni su zanimljivije ovčice koje se primaju na njihove pričice...
Totalno mi nebitno sta ko kome radi i kako se koja firma zove, dokle god mi krajnji potrosaci dobijamo vise za manje para, ja srecan, a i red je da se lepo optimiziju PC igre, stvarno je red...
Kao sto sam jednom napisao ` Mantle ` ako uspe,jedini luzer bice nVidia. Ali ona se toliko vec ` rasula ` sa raznoraznim losim pokusajima od konzola do suludih vga karti da mi uopste nije jasno kako do sada nije bankrotirala ?
Rade neke chipove za auto industriju i ja vise ne znam sta oni to rade a da prihoduju ? Od 100 pokusaja 90 promasaja.Vidi li se dno kase ili sta vise ?
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.