Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Rusi nisu fanbojevi: zameniće i Intel i AMD procesore domaćim CPU-om, `Baikal`
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck Rusi nisu fanbojevi: zameniće i Intel i AMD procesore domaćim CPU-om, `Baikal` 19.06.2014. 14:52 T57977

status: user
broj poruka: 1886
http://en.itar-tass.com/economy/736804

`The Baikal micro processor will be designed by a unit of T-Platforms, a producer of supercomputers, next year, with support from state defense conglomerate Rostec and co-financing by state-run technological giant Rosnano.

The first products will be Baikal M and M/S chips, designed on the basis of 64-bit nucleus Cortex A-57 made by UK company ARM, with frequency of 2 gigahertz for personal computers and micro servers.`

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sashai Ko ceka... 19.06.2014. 23:35 #555901

broj poruka: 417

Najzad i mi Sloveni u procesorsku trku - slovenski procesor o slovensko rame. Sit sam vise igranja Tetrisa na prokletim zapadnjackim procesorima. Jos da EI Nis krene sa proizvodnjom memorija i grafickih... Napravicemo cudo! Svaki dan se molim Bogu da ruska braca srede vise tu Ukrajinu i da se posvete izradi procesora. Danas Ukrajina, sutra ceo svet!
Ziveo Putin i svetska revolucija!!!

P.S. Samo opusteno.

Gare87 ali.... 19.06.2014. 23:55 #555902

broj poruka: 4706
nece biti dovoljno jaki, imace 5fps manje od kombinacije Intel-Nvidia :DD ali zato 5 fps vishe od AMD-AMD :DD

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD10EARS 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

Miskonius Re: Ko ceka... 20.06.2014. 00:10 #555903

broj poruka: 4420
Opet ti...
I opet smaras sa duplim profilom!

::
:: Najzad i mi Sloveni u procesorsku trku - slovenski procesor o slovensko rame. Sit sam vise igranja Tetrisa na prokletim zapadnjackim procesorima. Jos da EI Nis krene sa proizvodnjom memorija i grafickih... Napravicemo cudo! Svaki dan se molim Bogu da ruska braca srede vise tu Ukrajinu i da se posvete izradi procesora. Danas Ukrajina, sutra ceo svet
:: Ziveo Putin i svetska revolucija!!
:: P.S. Samo opusteno
sashai Re: Re: Ko ceka... 20.06.2014. 08:08 #555912

Dupli nalog? Ah, kako neinspirativno, necu cak ni da uzvratim. Na ovom forumu je ostalo energije taman za jednu AA bateriju, bez da se prepunjava.
Dupli nalog? Koji si ti car, ruski car, skoro kao Putin.

:: Opet ti..
:: I opet smaras sa duplim profilom
:: ::
:: :: Najzad i mi Sloveni u procesorsku trku - slovenski procesor o slovensko rame. Sit sam vise igranja Tetrisa na prokletim zapadnjackim procesorima. Jos da EI Nis krene sa proizvodnjom memorija i grafickih... Napravicemo cudo! Svaki dan se molim Bogu da ruska braca srede vise tu Ukrajinu i da se posvete izradi procesora. Danas Ukrajina, sutra ceo svet
:: :: Ziveo Putin i svetska revolucija!!
:: :: P.S. Samo opusteno
MaliAbner Re: Re: Re: Ko ceka... 20.06.2014. 08:43 #555914

broj poruka: 7769
A ti si Panticu za ludnicu...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Dupli nalog? Ah, kako neinspirativno, necu cak ni da uzvratim. Na ovom forumu je ostalo energije taman za jednu AA bateriju, bez da se prepunjava
:: Dupli nalog? Koji si ti car, ruski car, skoro kao Putin
:: :: Opet ti..
:: :: I opet smaras sa duplim profilom
:: :: ::
:: :: :: Najzad i mi Sloveni u procesorsku trku - slovenski procesor o slovensko rame. Sit sam vise igranja Tetrisa na prokletim zapadnjackim procesorima. Jos da EI Nis krene sa proizvodnjom memorija i grafickih... Napravicemo cudo! Svaki dan se molim Bogu da ruska braca srede vise tu Ukrajinu i da se posvete izradi procesora. Danas Ukrajina, sutra ceo svet
:: :: :: Ziveo Putin i svetska revolucija!!
:: :: :: P.S. Samo opusteno
sashai Re: Re: Re: Re: Ko ceka... 20.06.2014. 11:14 #555918

E, ovo vec vodi negde. Doduse, previse kratko za bilo kakvo trosenje vremena na odgovor. Hvala enivej.

:: A ti si Panticu za ludnicu..
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Dupli nalog? Ah, kako neinspirativno, necu cak ni da uzvratim. Na ovom forumu je ostalo energije taman za jednu AA bateriju, bez da se prepunjava
:: :: Dupli nalog? Koji si ti car, ruski car, skoro kao Putin
:: :: :: Opet ti..
:: :: :: I opet smaras sa duplim profilom
:: :: :: ::
:: :: :: :: Najzad i mi Sloveni u procesorsku trku - slovenski procesor o slovensko rame. Sit sam vise igranja Tetrisa na prokletim zapadnjackim procesorima. Jos da EI Nis krene sa proizvodnjom memorija i grafickih... Napravicemo cudo! Svaki dan se molim Bogu da ruska braca srede vise tu Ukrajinu i da se posvete izradi procesora. Danas Ukrajina, sutra ceo svet
:: :: :: :: Ziveo Putin i svetska revolucija!!
:: :: :: :: P.S. Samo opusteno
maxima re...Rusi nisu fanbojevi: zameniće i Intel i AMD procesore domaćim CPU-om, `Baikal` 20.06.2014. 12:46 #555922

broj poruka: 346
Eh ta Rusija!

Ostace nedosanjan san!

sve se svelo na Oligarhe(kriminalce),poneka proba dalekometne rakete,ispijanje votke i bespostedno arcenje prirodnih resursa!
Sta bi rekao drug Staljin da je ziv!?
Mozda tako treba??

Pozdrav
https://www.maxima2000.com

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Re: Re: Re: Ko ceka... 20.06.2014. 12:48 #555923

PreCednice ne kaki!
Vec sam ti jedanput rekao da treba malo da poradis na svom stilu lupetanja, jer je jedinstven i onome koji je malo duze na forumu ne treba mnogo da te provali.

:: Dupli nalog? Ah, kako neinspirativno, necu cak ni da uzvratim. Na ovom forumu je ostalo energije taman za jednu AA bateriju, bez da se prepunjava
:: Dupli nalog? Koji si ti car, ruski car, skoro kao Putin
:: :: Opet ti..
:: :: I opet smaras sa duplim profilom
:: :: :: Najzad i mi Sloveni u procesorsku trku - slovenski procesor o slovensko rame. Sit sam vise igranja Tetrisa na prokletim zapadnjackim procesorima. Jos da EI Nis krene sa proizvodnjom memorija i grafickih... Napravicemo cudo! Svaki dan se molim Bogu da ruska braca srede vise tu Ukrajinu i da se posvete izradi procesora. Danas Ukrajina, sutra ceo svet
:: :: :: Ziveo Putin i svetska revolucija!!
:: :: :: P.S. Samo opusteno
MaliAbner Re: re...Rusi nisu fanbojevi: zameniće i Intel i AMD procesore domaćim CPU-om, `Baikal` 20.06.2014. 13:37 #555929

broj poruka: 7769
Kako sta bi rekao, pa valjda... NAZDROVJE !!!

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Eh ta Rusija
:: Ostace nedosanjan san
:: sve se svelo na Oligarhe(kriminalce),poneka proba dalekometne rakete,ispijanje votke i bespostedno arcenje prirodnih resursa
:: Sta bi rekao drug Staljin da je ziv!
:: Mozda tako treba?
:: Pozdra
:: https://www.maxima2000.co
sashai Re: Re: Re: Re: Ko ceka... 20.06.2014. 15:22 #555937

Precednik je Sky, ako se ne varam? Ako je on, bolje nas ne mesaj. Zadnji postovi su mu bili sto pasivno a uglavnom aktivno agresivni. Cenim da je bolje da mu ne stajes na kurije oko.

:: PreCednice ne kaki
:: Vec sam ti jedanput rekao da treba malo da poradis na svom stilu lupetanja, jer je jedinstven i onome koji je malo duze na forumu ne treba mnogo da te provali
:: :: Dupli nalog? Ah, kako neinspirativno, necu cak ni da uzvratim. Na ovom forumu je ostalo energije taman za jednu AA bateriju, bez da se prepunjava
:: :: Dupli nalog? Koji si ti car, ruski car, skoro kao Putin
:: :: :: Opet ti..
:: :: :: I opet smaras sa duplim profilom
:: :: :: :: Najzad i mi Sloveni u procesorsku trku - slovenski procesor o slovensko rame. Sit sam vise igranja Tetrisa na prokletim zapadnjackim procesorima. Jos da EI Nis krene sa proizvodnjom memorija i grafickih... Napravicemo cudo! Svaki dan se molim Bogu da ruska braca srede vise tu Ukrajinu i da se posvete izradi procesora. Danas Ukrajina, sutra ceo svet
:: :: :: :: Ziveo Putin i svetska revolucija!!
:: :: :: :: P.S. Samo opusteno
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Ko ceka... 20.06.2014. 15:56 #555944

broj poruka: 18472
Agresivnost je nesto za cim posezem kada verbalno ne mozes da uspostavis ljudski odnos sa jedinkom tj da postignes elastiku i uspeh u komunikaciji na zdravoj osnovi.
Kada se ta granica predje, komunikacija preuzima drugaciji oblik, oblik shodan nivou te jedinke. Covek mora da se prilagodjava uslovima. Sta da se radi.

Inace gosn Misko, moj omiljeni lik i verni ljubimac je jos jednom dobio mail, ocigledno mu oni prethodni nisu bili jasni. Ovaj put nadam se ce shvatiti da se bez razloga ispaljuje i da trosi svoje dragoceno vreme (cenim da ima sta pametnije da radi) na teorije zavere.

Sto se tice vas sashai - Putin vam je nesto stao na zulj vidim ili je to nervoza prouzrokovana nedovoljnim emitovanjem serijala Ancient Aliens? :)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC SLI/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostal

:: Precednik je Sky, ako se ne varam? Ako je on, bolje nas ne mesaj. Zadnji postovi su mu bili sto pasivno a uglavnom aktivno agresivni. Cenim da je bolje da mu ne stajes na kurije oko
:: :: PreCednice ne kaki
:: :: Vec sam ti jedanput rekao da treba malo da poradis na svom stilu lupetanja, jer je jedinstven i onome koji je malo duze na forumu ne treba mnogo da te provali
:: :: :: Dupli nalog? Ah, kako neinspirativno, necu cak ni da uzvratim. Na ovom forumu je ostalo energije taman za jednu AA bateriju, bez da se prepunjava
:: :: :: Dupli nalog? Koji si ti car, ruski car, skoro kao Putin
:: :: :: :: Opet ti..
:: :: :: :: I opet smaras sa duplim profilom
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Najzad i mi Sloveni u procesorsku trku - slovenski procesor o slovensko rame. Sit sam vise igranja Tetrisa na prokletim zapadnjackim procesorima. Jos da EI Nis krene sa proizvodnjom memorija i grafickih... Napravicemo cudo! Svaki dan se molim Bogu da ruska braca srede vise tu Ukrajinu i da se posvete izradi procesora. Danas Ukrajina, sutra ceo svet
:: :: :: :: :: Ziveo Putin i svetska revolucija!!
:: :: :: :: :: P.S. Samo opusteno
sashai Pa sta je trebalo da vicem? 20.06.2014. 16:06 #555946

Putin je drevni vanzemaljac, garantujem. Za vrlo kratko vreme je... Sky, bice da ovi nabijaci postova nemaju pametnija posla nego da drve o duplim nalozima. Ti si sam sa sobom polemisao onomad, a sve u vezi Drevnih? Mislim, i ja bih bio agresivan da sam u svadji sa samim sobom. Miskonijusu zlatni Bambi za pronicljivost. Bravo! Lepo sam rekao, AA baterija.
SkyFire sasha 20.06.2014. 16:16 #555948

broj poruka: 18472
Za konverzaciju je ipak potrebno dvoje osim ako je covek u stanju koji oslikava tvoj avatar :) Tu onda nema pomoci :D

Nego meni se cini da ste vi gospodine sashai ostali bez argumenata u nasem poslednjem debaklu vezano za AA tematiku pa stoga sad bez razloga mracite po meni a i po Caru Putinu. Sad su svi krivi sto planeta nije ravna ploca i sto covek nije nastao od majmuna?

Mozda bi Lithium-ion pomogla?

Nadam se da cu uspeti da nadjem ovaj thread kad opet naletim. Moram malo da se zabavim a pc berza je idealno mesto.

http://www.dailymotion.com/video/xr57u8_dusko-dugousko-mirno-mesto-za-odmor_shortfilms

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC SLI/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostal

sashai Debakl? 20.06.2014. 16:45 #555951

Ne secam se da sam sto se te teme ikada ostao bez argumenata. No, ko bi o tome neka nadje gosn Tyson-a na yt. Covek ladno plagirao mene sto se tice UFO teme. Sto se Putina i Rusije tice, sta znam. Samo ih ne mirisem nesto previse i sa te strane nam nikada nista dobro nije doslo, ma koliko rusofilichari pokusavali zlo da predstave kao osmeh andjela.
Miskonius Kako se lepo slazu... 20.06.2014. 21:53 #555971

Pazi samo da restartujes ruter redovno, nemoj opet da pukne bruka kao prosli put!
Sto se tice mejla, dzabe se trudis sa tim tvojim piskaranjima, sve je to suplje kao i vecina tvojih postova....

micika988 Re: Kako se lepo slazu... 20.06.2014. 23:37 #555982

broj poruka: 2053
Mali zeleni arce Srbijom, a i ovim forumom

Kao i u nizu prethodnih poduhvata, argumentacija se svede na pokazivanje elokvencije, gde moram da priznam sashai je ostao i bice jedan od originala (na tu listu se slobodno mogu dodati, abnerko, torta, gliopile i jos po neki), gde zelembacka balavurdija samo bocka (misko, nebeski garez i uleti tu jos po neka, apple trendica). No neka, trebaju ljudi da se vesele, kad ponestane fudbala tu je uvek berza i mala korekcija AAA napajanje.

p.s.
misko sine nije neophodan restart rutera. Zamisli ovu situaciju, +pet paralelnih virtualnih masina gde je svaka konektovana na razliciti VPN i iza par razlicitih proxia. A ako nedo Bog imas +24GB rama, mozes i mali fudbal da napravis bez problema. Tako da batali tu pricu o duplim nalozima, za ovaj forum stvarno nisu potrebni, e sad negde drugde :)…

:: Pazi samo da restartujes ruter redovno, nemoj opet da pukne bruka kao prosli put
:: Sto se tice mejla, dzabe se trudis sa tim tvojim piskaranjima, sve je to suplje kao i vecina tvojih postova...
sashai Re: Re: Kako se lepo slazu... 21.06.2014. 22:22 #556021

Ne znam koliko argumenata je potrebno i da li je uopste. Zasto bih argumentovao to da nam iz Rusije uglavnom nista dobro nije stiglo, sa ljubavlju ili bez? Jednostavno ih ne volim, opravdano ili ne je krajnje nebitno. Misli li iko da argumenti mogu da promene Iliju Cvorovica? Tesko, cak tvrdim da je nemoguce.
Forum, izrazavanje misljenja sa dobrim ili losim argumentima, hu givz a fet fak?

Jos jedna mala korekcija - AAA baterije, ne napajanja.

:: Mali zeleni arce Srbijom, a i ovim forumo
:: Kao i u nizu prethodnih poduhvata, argumentacija se svede na pokazivanje elokvencije, gde moram da priznam sashai je ostao i bice jedan od originala (na tu listu se slobodno mogu dodati, abnerko, torta, gliopile i jos po neki), gde zelembacka balavurdija samo bocka (misko, nebeski garez i uleti tu jos po neka, apple trendica). No neka, trebaju ljudi da se vesele, kad ponestane fudbala tu je uvek berza i mala korekcija AAA napajanje
:: p.s
:: misko sine nije neophodan restart rutera. Zamisli ovu situaciju, +pet paralelnih virtualnih masina gde je svaka konektovana na razliciti VPN i iza par razlicitih proxia. A ako nedo Bog imas +24GB rama, mozes i mali fudbal da napravis bez problema. Tako da batali tu pricu o duplim nalozima, za ovaj forum stvarno nisu potrebni, e sad negde drugde :)
:: :: Pazi samo da restartujes ruter redovno, nemoj opet da pukne bruka kao prosli put
:: :: Sto se tice mejla, dzabe se trudis sa tim tvojim piskaranjima, sve je to suplje kao i vecina tvojih postova...
vladats @micika988 22.06.2014. 07:25 #556036

broj poruka: 4537

sashai nije klon ali ih ima.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs