Sad sam pokusavo i drugi nece moci nikako, a i prvi veoma tesko. Mislio sam da cu moci da ga montirao bez vadjenja ploce ali tesko. Bash su bzv napravili ove pipke metalne, ne moze da se pricvrsti nikako.
u svakom slucaju ti je najbolje da dodas bilo sta pozadi da izvlaci jer ce bez toga ipak ici kroz napajanje kako god da stavis, malecke su ove rupice na zadnjoj strani
Meni takav slican Cooler Master pre par godina sa njegovim zabicama pao u toku noci. Toliko su mu kvalitetne bile da su trajale mesec dana. Srecom pa ploca ima zastitu procesora pa se racunar non stop restartovao do ujutru. Kad sam ustao umesto torrenta video sam Bsod.
Srecom te imam radionicu pa sam prepravljao vesanje i stego sa vijcima.
Namontirao je kao na 1. slici, jedva, morao sam da vadim plocu, a kako je skuceno kuciste i oko toga je bilo problema.
Znam da je 2. slucaj bolji, ali zbog ploce nije mogao tako, isuvise je bio blizu hladnjak za most.
Mislim i da ovako ima protok, iz hladnjaka na ovaj veliki 14cm od napajanja pa napolje. Stavicu jos jedan 90mm kuler pozadi da izvlaci.
Dexter013: Stara je masina u pitanju, tako da uskoro ide nova, i naravno neko dobro kuciste. Inace masina je samo za net, i kad kad neka igrica, ali se ne greje preterano, 9600 je hladna, i cpu isto.
da ne otvaram novu temu... slomio sam na AM2 ploci jedan od dva plasticna zuba za koji se kaci kuler, pa ako ima neko sa neispravne ploce nek se javi na mail, hvala!
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.