dobio sam od burazera asus p8z68-v maticnu plocu pa me interesuje njena vrednost (ili bi je prodao ili napravio novu konfiguraciju) i sta bi mi bilo pametno, koje komponente da uzmem uz nju. svaki savet je dobrodosao .)
odgovor na to pitanje je obrnuto proporcijalan snazi tvog sadasnjeg kompjutera i parama koje si spreman da ulozis u novi....
:: dobio sam od burazera asus p8z68-v maticnu plocu pa me interesuje njena vrednost (ili bi je prodao ili napravio novu konfiguraciju) i sta bi mi bilo pametno, koje komponente da uzmem uz nju :: svaki savet je dobrodosao . ::
onda bi ti jedan 2500k legao ko`budali samar, prodas to tvoje i uz malo ulaganje dobijes savrsenstvo, naravno ako ti je sve to potrebno i ako si zadovoljan sadasnjom konfom
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.