Ne nalazim listu modula pa me zanima koji izbor je sigurniji za vremesnu ABIT NF7-S2 plocu (nForce 2 Ultra) posto sam sa jednim parom DDR400 memorija imao problema sa stabilnoscu dok sa drugim parom je sve sljakalo ali su bili pozajmljeni samo za probu plocu. Podesavanja su bila dobra, zapravo jedan par mem se nenormalno grejao.
ali..tise dečko drogiraš...sve i da staviš 64Gb rama na to...ima da secka u najosnovnijim stvarima...zaborav na single core varijante... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
Direktan odgovor na tvoje pitanje: licno koristim Corsair u vise varijanti DDR1 memorije, u vise masina na razlicitim plocama (Intel i AMD), koje i dan danas sasvim lepo i stabilno rade. Prema tome, samo napred.
Vidim da je ovde blamaza koristiti nesto sto je staro, ali ispravno i odradjuje sasvim lepo predvidjene poslove i zadatke. Nemoj da te to pokoleba u tvojoj nameri da ulozis 10-tak evra u memoriju, to je u prevodu 2 pice u kaficu.
Upravo corsu tj tu istu memaru imam u jednom kanalu 2X512 a u trecem slotu tj u drugom kanalu imam neki 1gb kingston, i sve to radi u dual kanalu kod caleta vec 7-8godina na bartonu 2500+(oc@3200+) na ploci obicnoj nf7, instaliran glot win7 32bit bez servis pekova i ostalih sranja, jedino alvira od antivirusa i fles plejeri i ostalo sto je potrebno za krstarenje netom. Ja ne mogu da opisem kako to i dan danas lepo i brzo radi i u potpunosti ispunjava sve potrebe mog matorog za koriscenje racunara a sto me najvise buni je to da brze dize win od mog kvada sa 6gb memorije doduse win7 64bit sp1 sa pun ku*** gedzeta za sve i svasta (sveze istalirano sve).
Niko nije ni rekao da je blam koristiti nešto tako staro već je bolno koristiti tako matoru mašinu koja se muči i da pusti Winamp i pritom ne može ni HD video na Youtube-u da pusti.
Budimo realni...
:: Pozdrav svima, a narocito pokretacu teme. :: :: Direktan odgovor na tvoje pitanje: licno koristim Corsair u vise varijanti DDR1 memorije, u vise masina na razlicitim plocama (Intel i AMD), koje i dan danas sasvim lepo i stabilno rade. Prema tome, samo napred :: :: Vidim da je ovde blamaza koristiti nesto sto je staro, ali ispravno i odradjuje sasvim lepo predvidjene poslove i zadatke. Nemoj da te to pokoleba u tvojoj nameri da ulozis 10-tak evra u memoriju, to je u prevodu 2 pice u kaficu :: :: Pozdrav i svako dobro svima na forumu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.