Imam veliki problem, pre nekoliko meseci (oko 4 mesec sam update bios na 0702) su mi se pojavlili problemi sa fpsom i zvukom. Pocinje ovako: iznenada samo krene da secka mis i za 1 sekund se javi problem sa zvuom. Problem je kao zvuk da se pauzira i da zasteka na nekoj frekfrenciji. Moj pc je: Asus P5KPL-AM SE RAM 4GB DDR2 (2x2gb sa overclockom na 1033mhz) CPU Intel Pentuin E6500 OC 3.53Ghz Box Cooler HDD 1TB SATA 3 (radi na sata 2) PSU 500W Nvidia GT6300 1GB Driveri su noji i svi updatevani. Racunar je star 5 godina ali su mu menjani 2gb rama hdd gpu. Ostalo ne taknuto. Hvala unapred.
da li ti hdd `drlja` kada pocne da sece? proveri zauzece procesora u task manager-u. mozda imas neki pozadinski proces ili si pokupio negde virus oko vremena kada si radio update. koliko ti je star OS? mozda je vreme za reinstall.
Mozda te zeza neki drajver. Posto su procesi exe fajlovi, ne znaci da ce ti biti prikazano u task manageru. Deinstaliraj jedan po jedan drajver i vidi da li ce tada jezgro biti preoptereceno. Pocni sa drajverom za graficku.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus / CM TX3 EVO
Vrlo moguce da WiFi kartica ( ukoliko imas ) ili LAN pravi problem. Za pocetak DISABLE obe u Device.m. pa javi da li je ok.
Imao sam vise puta problem...Pogotovo ako imas wifi i da je Planetov krs... AKo je nesto od toga, promena verzija drajvera ce ti resiti problem. Za wifi, moze i da se podesi u drajverima...javi
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Meni je i ovaj proces pravio identican problem `9205rmtmon`, ako koristis TV kartu....Samo ga ubijes i nema da zeza...Inace, radi se o schedule TVR..kartice sa 7131 i 878x cipom. Blagi uzas...
DESAVA SE TACNO NA SVAKIH 35 SEKUNDI! Korstio sam stopericu na telefonu 6 puta i vuek 35 sekundi! Izuduje me, a tv kartica mi je ukopu a ne koritim je.
Bez obzira sto ne koristis TV kartu, izvadi je, onda disable LAN, Wifi ako imas, i AUDIO u device manageru pa javi da li se opet javlja...Moras krenuti od necega, a ove tri stavke/njihovi drajveri su najcesci problem tog zabadanja.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.