Mogu ti reci da Abit vise simpatise Geil memorije nego OCz, ali OCz je inace specificna memorija i nije da je bas kompatibilna sa svakom plocom, Geil je kompatibilnija, ali kada radi OCz, radi odlicno. Sve u svemu, ako su u pitanju iste memorije (npr. 2x OCz), nema nekih razloga da pravi problem, sem u nekim posebnim slucajevima. Da je recimo ASUS ili jos bolje MSi, tu ne bi bilo nikakvih problema, ipak je Abit malo specificniji. Zakljucak, ako mozes, uzmi Geil, pre nego OCz.
:: Dali neko iz svog nekadasnjeg iskustva zna dali Abit nf7-s2 radi dobro sa ovim proizvodjacima memorija kada su uparene u dualchanel :: :: ::
Imao sam ih ja i bio sam zadovoljan, jer nikada nije bilo nikakvih problema. Kod mene mislim da su radili oko 4 godine... Abit nf7-s2 ti je ploca koja ima izuzetan bios, tako da se daju podesiti razne stvari. Nema sanse da ploca nece da radi uparena sa modulima razlicitih proizvodjaca, sve sto treba je malo eksperimentisanja i podesavanja... OCZ jeste bila tada vrh, bice to sve ok ako ih uparis..
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.