Banuj mu nalog, ako ga neko provali da se ponovo registrovao pod drugim imenom, prijavi tebi ili Misi i vi mu ukinete i taj nalog kako vidite prijavu i kako imate vremena. To ce biti sasvim sasvim dovoljno. Samo ga uklonite odavde.
EVGA011 je jedan od njegovih ja licno za taj znam ako neko zna za jos koji neka ti prijavi. On ovde dolazi pise bljuvotine time ovde vredja nas i ovaj forum. Mi smo ovde zato sto smo ljubitelji IT tehnologije i zbog druzenja, neki od nas se i privatno druze a upoznali su se ovde na forumu. Nema smisla da narkoman od 40+god vileni ovde i pljuje po svima jer njemu Srbija ne da metadon. On dotle ide da kaze otvoreno kako treba ubijati maloletnu decu navalciti ih na drogu jer to Srbiju najvise boli. Cak i da ne misli ozboljno ovakav vid provokacije je apsolutno neprihvatljiv.
Ne citanm ni ja sve, jedan od clanova je primetio i ukazao na to. Zaista jeste, covek je to otvoreno napisao bukvalo tim recima ja ssam cak malo i ublazio. Samo neka Zeljko i Misa kada imaju vremena ukinu njegove naloge kako prrocitaju prijavu clanova foruma i to ce biti dovoljno.
:: :: :: kilometarske postove doticnog, ako zaista tako pise kako to da dosad nije sankcionisan ?, makar od strane administratora berze :: :: Na zalost kod nas uvek treba neko da nastrada kako bi nadlezne institucije reagovale : ::
Naravno da ne mozes stici, razumemo u potpunosti. Zato cemo svi da se potrudimo da prijavimo ako primetimo neki njegov novi nalog i zloupotrebu istog, a ti i Misa kada budete imali vremena i kad vidite te prijae ragujte i to ce biti dovoljno. Hvala, ja sam licno veoma zadovljan blokadom EVGA011 naloga.
ma napravice taj jos neki nalog. neka mu ukidaju naloge po IP adresi. svaki nalog koji se registruje, a poklapa se sa njegovim sadasnjim IP-om neka se u startu blokira. Pljuje na sve sto je Srpsko, jeste, nismo mi cvecke, ali da ovako siri mrznju prema Srbima to nece moci.
:: Nista pametno samo bi se iznervirao. Ali sada ce biti ok, Zeljko je reagovao, hvala mu na tome :: :: :: :: Jaooo, pa šta sam to propustio na forumu, vidim nema teme više? : :: :: :: :: :: ::
Za Wladu sam mislio da je klinac od 16-17 godina koji je puno gledao Američke `reality` programe i da je odatle pokupio takve stavove i način razmišljenja...
Gledao sam na njega kao klinca ( čak mi je u par navrata bio zanimljiv i duhovit ) koji će vremenom početi da razmišlja svojom glavom i da će se jednog dana stideti gluposti koje je ovde` prosipao`...
Ako je on stvarno čovek od 40 godina,još na metadonu ili ko zna kakvim teškim lekovima-onda ( nažalost ) mislim da njemu nema spasa!!!
:: :: Za Wladu sam mislio da je klinac od 16-17 godina koji je puno gledao Američke `reality` programe i da je odatle pokupio takve stavove i način razmišljenja.. :: :: Gledao sam na njega kao klinca ( čak mi je u par navrata bio zanimljiv i duhovit ) koji će vremenom početi da razmišlja svojom glavom i da će se jednog dana stideti gluposti koje je ovde` prosipao`.. :: :: Ako je on stvarno čovek od 40 godina,još na metadonu ili ko zna kakvim teškim lekovima-onda ( nažalost ) mislim da njemu nema spasa!! :: :: :: ::
:: ...I u skupoći hardvera koji ima, i u poznavanju hardvera, a pogotovo u vladanju gramatikom srpskog jezika. (upotreba `jel`` umesto `jer` i slično :: :: Smetala vam je njegova apsolutna dominacija na svim poljima, i zato ste se žalili moderatoru da ga blokira i ukine mu temu :: :: Sramota!
:: Da zaista ima 40+godina, verovao ili ne :: :: :: :: :: :: Za Wladu sam mislio da je klinac od 16-17 godina koji je puno gledao Američke `reality` programe i da je odatle pokupio takve stavove i način razmišljenja.. :: :: :: :: Gledao sam na njega kao klinca ( čak mi je u par navrata bio zanimljiv i duhovit ) koji će vremenom početi da razmišlja svojom glavom i da će se jednog dana stideti gluposti koje je ovde` prosipao`.. :: :: :: :: Ako je on stvarno čovek od 40 godina,još na metadonu ili ko zna kakvim teškim lekovima-onda ( nažalost ) mislim da njemu nema spasa!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Jedina osoba koja mi je `skakala` po ganglijama citajuci ovaj forum je bio doticni.I kad je Vuk bacio par linkova nije me mrzelo da procackam po njegovim postovima na forumu o narkomaniji.Ljudi,tamo ima takvih bljuvotina(inace covek i tamo komunicira sam sa sobom) da su pojedine stvari koje su napisane tamo zrele za krivicnu prijavu.Pominje imena doktora,preti...Citajuci to shvatio sam da je ovde bio mala maca.Prema tome,zamolio bi svaki put kad se registruje novi nalog da se isti obrise.Hvala!
On je tako napisao, na jednom do njegovih naloga tj profila na sajtu na konme se regisstrovao, i ja nemam, razloga da sumnjam. Ako je on tako rekao. Otuda mi informacija. Naravno moze biti da je lagao, ali ono sto je sigurno covek nije klinac neki. Procackaj malo bice ti jasno.
:: Ne, nema toliko godina, nisi ni blizu, a nacin tvog obraćanja upućuje na zaključak da si siguran u to što pišeš. :: :: Intel® i7 4820K @ 4.8 GHz | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: :: :: Da zaista ima 40+godina, verovao ili ne :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za Wladu sam mislio da je klinac od 16-17 godina koji je puno gledao Američke `reality` programe i da je odatle pokupio takve stavove i način razmišljenja.. :: :: :: :: :: :: Gledao sam na njega kao klinca ( čak mi je u par navrata bio zanimljiv i duhovit ) koji će vremenom početi da razmišlja svojom glavom i da će se jednog dana stideti gluposti koje je ovde` prosipao`.. :: :: :: :: :: :: Ako je on stvarno čovek od 40 godina,još na metadonu ili ko zna kakvim teškim lekovima-onda ( nažalost ) mislim da njemu nema spasa!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja naravno nemam vremena da se detaljnije njime bavim a i da imam ne bih ga gubio. Sve na sta sam se ja pozvao i svaka informacija koju sam ja ovde dao o njemu je izrecena sa njegove strane. Ima tu jos svasta ali jednostavno je toliko degutatno i do ovde da ne treba vise komentarisati. So se tice tih godina on je naveo koliko ih ima a malio je verovatno da je lagao, jer ljudi obicno oduzimaju sebi godine a ne dodaju ih, pa sam stoga zakljucio da je to zaista tako. A moguce je da nisam ni blizu tih 40, posto ga je heroin toliko odvalio da verovatno u fizioloskom smislu sada ima preko 50.
:: On je tako napisao, na jednom do njegovih naloga tj profila na sajtu na konme se regisstrovao, i ja nemam, razloga da sumnjam. Ako je on tako rekao :: Otuda mi informacija. Naravno moze biti da je lagao, ali ono sto je sigurno covek nije klinac neki. Procackaj malo bice ti jasno :: :: :: :: Ne, nema toliko godina, nisi ni blizu, a nacin tvog obraćanja upućuje na zaključak da si siguran u to što pišeš. :: :: :: :: Intel® i7 4820K @ 4.8 GHz | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: :: :: :: :: Da zaista ima 40+godina, verovao ili ne :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za Wladu sam mislio da je klinac od 16-17 godina koji je puno gledao Američke `reality` programe i da je odatle pokupio takve stavove i način razmišljenja.. :: :: :: :: :: :: :: :: Gledao sam na njega kao klinca ( čak mi je u par navrata bio zanimljiv i duhovit ) koji će vremenom početi da razmišlja svojom glavom i da će se jednog dana stideti gluposti koje je ovde` prosipao`.. :: :: :: :: :: :: :: :: Ako je on stvarno čovek od 40 godina,još na metadonu ili ko zna kakvim teškim lekovima-onda ( nažalost ) mislim da njemu nema spasa!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.