Ne lupaj gluposti, ja sam te flasice drzao u kutiji od H100 koja mi je bila dublje u ormanu i hteo sam da probam sa alkoholm da ocistim, znaci nije pomerio onu Arctic Ceramique, kao da sam suvom maramicom krenuo da cistim, dok je onaj djavo totalno razgradio isamo je skine iz jednog puta. Kakav Alkohol. naravno bitno je da su dovukli paste a da toga nema. Nikome vise ne pozajmljujem. Sada ce leto treba mi da zamenim a nemam. Intelov je procesor, mali je, ne mogu da cimam kao kreten sa sljivovicama i cime vi cistite hardware od 20e. Kapiram da bi suvom cetkicom za zube bolje skinuo nego sa papirnatom maramicom i alkoholom.
:: jel moze to??? Na srecu mi je ostalo dosta onoga sto posle osusi i otkloni necistoce potpuno :: Bude kao iz kutije izvadjeno.Ona druga bocica Arctic.. :: :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Medicinski benzin je nesto najbolje za to, jednim potezom skida apsolutno sve, u odnosu na alkohol, meni to olaksava posao, a kosta 120din, i dugo traje. Kakav Arctic Cleaner, ovo je Srbija.
:: jel moze to??? Na srecu mi je ostalo dosta onoga sto posle osusi i otkloni necistoce potpuno :: Bude kao iz kutije izvadjeno.Ona druga bocica Arctic.. :: :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
A forum je totalno otisao u kurac,kad admini dozvoljvaju psihopatama sa srafcigerima i magicnom tecnoscu za skidanje paste da postuje sta im se prohte.Hardver od 20e,izvini molim te ALFA SELJACINO!
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ne arktik Cleaner je ne prevazidjen, em su stavili nesto da mirise na bombone neke em stvarno razgradjuje pastu iste sekunde bez ikakvog zapinjanja. Totalno je rastvori kao sto voda temperu rastvori. da je bolji benzin njega bi stavili.
Probaj benzin pa ces da vidis, ili poruci taj Cleaner za 20USD, jer da je bolji benzin, stavili bi njega..
:: Ne arktik Cleaner je ne prevazidjen, em su stavili nesto da mirise na bombone neke em stvarno razgradjuje pastu iste sekunde bez ikakvog zapinjanja. Totalno je rastvori kao sto voda temperu rastvori. da je bolji benzin njega bi stavili :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Kad obrisu prvoaprilsku salu, a dozvole ovako nesto (ne mislim na temu ciscenja procesora), to je dovoljan pokazatelj sta treba ovom forumu. Vedrine ocigledno ne...Da, znam da je ovo IT forum a ne pricaonica, ali opet...
Admini, ako sam salom nekoga uvredio od vas ili korisnika, izvinjavam se.
Ako sam salom uvredio neku od mocnih pomenutih firmi ili njihovih predstavnika, iskreno me za**le.
Svaki dalji moj komentar na ovu temu je suvisan.
:: A forum je totalno otisao u kurac,kad admini dozvoljvaju psihopatama sa srafcigerima i magicnom tecnoscu za skidanje paste da postuje sta im se prohte.Hardver od 20e,izvini molim te ALFA SELJACINO! :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: ::
Neprevazicen je pridev, tako da se pise zajedno. Nista lose, samo greota da za toliko ne znas pravopis, tek onako, da ne ispadnes gori i nepismeniji, (da spojeno), od tamo nekih alfa seljaka... .) A stvarno, sto lepo mirise... Za svih 3500 din., koliko kosta...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
kad već `miriše na bombone`.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
dodji sutra kod mene na Slaviju, ja radim u štampariji daću ti C-17 (skida zapečenu boju sa valjaka) ima da se sija taj evga procesor ko da je nov!!! support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
ako vec mirise na bombone onda treba da sipa odokativno u usta kolicinu srazmernu jednoj bomboni i da pusti da se topi i uziva u ukusu, nema cuganja i gutanja ili lomljenja zubima. Moze i da se nakapa u nos radi produzenog zadovljstva. :)
Vlado brate stvarno pravis budalu od sebe, pa dete od 10 godina bi shvatilo to za benzin i reklo bi kakav cleaner i bombone majku im jbm lopovsku sta su izmislili ali eto ti volis pa volis jbg.
Ti si decko retard! citam po forumu i zaobilazim obicno, ali sad sam morao. A jebena je ogromna razlika u povrsini CPU-a od 20e i od 1000e, ma izvini molim te. Sa alkoholom obicnim se obrise bilo koja pasta, ove sto se stegnu vise, treba vise da se trlja da se skine, ali se skidaju, a sad tu nekakve gluposti trazis da kupujes, kao da je od papira pravljena povrsina cpu-a na koju je pasta!!
:: :: Intelov je procesor, mali je, ne mogu da cimam kao kreten sa sljivovicama i cime vi cistite hardware od 20e. Kapiram da bi suvom cetkicom za zube bolje skinuo nego sa papirnatom maramicom i alkoholom :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
:: Ti si decko retard :: citam po forumu i zaobilazim obicno, ali sad sam morao. A jebena je ogromna razlika u povrsini CPU-a od 20e i od 1000e, ma izvini molim te. Sa alkoholom obicnim se obrise bilo koja pasta, ove sto se stegnu vise, treba vise da se trlja da se skine, ali se skidaju, a sad tu nekakve gluposti trazis da kupujes, kao da je od papira pravljena povrsina cpu-a na koju je pasta!! :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: Intelov je procesor, mali je, ne mogu da cimam kao kreten sa sljivovicama i cime vi cistite hardware od 20e. Kapiram da bi suvom cetkicom za zube bolje skinuo nego sa papirnatom maramicom i alkoholom :: :: :: :: :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: :: :: ::
Sta kosta 3500 din??? Budalo 600 din sam platio to u GIGATRONU pre 3 god. Nema sanse da benzin skida bolje od toga jel ovo iste sekunde kada bi kapnuo kap jednu vecu na pastu ona bi postala skroz tecna i iscurela sa procesora. Moze samo da skida dobro kao Cleaner ne moze nikako. Brise je isto kao mokra krpa prasinu i gotovo. Posle ostane masno i vidi se na procesoru ali kada predjes sa onim drugim on bude kao iz kutije da je izvadjen.Daj boze da benzin skida bolje jel ce mi trebati ali mogu da se kladim da ne skida nego samo pomogne da uklonis posle vise trljanja. Ovde je bukvalno obrises iz 2 poteza. Ne smes da stavis vise toga jel nece to nakvasiti okolo delove nego pasta tecna kao voda postaje.Pogotovu Arctic Ceramique je recimo tesko skinuti, da sam sa onim alkoholom jos pokusavao samo bi ulepio i iscepao maramicu koja bi ostala naa procesoru ne bi skinuo. A to je bio onaj u malim flasicama sto se kupuje u apoteci.Onda sam izvadio iz ormana tu tecnost skinuo 1 listic tolet papira samo jednu kocku iz one rolne presavio na 4 puta 1 kap toga nista nije ostao na procesoru, iz 3 poteza sam je obrisao.
Ako poznajes nekoga u apoteci (ne sumnjam), koja ima laboratoriju, trazi da ti daju pusljivu H2SO4! Koristi se za ciscenje hemijskog posudja. Licno sam je koristio u laboratoriji i bas je mocna. Ako nemaju u apoteci zamoli nekog studenta hemije ili farmacije da posude iz laboratorije!
5 x 700 din = 3500 Stvarno mislis da farove, branik, maglenke i masku na E81 mozes da ocistis sa jednim setom? Aj sto si glup, nepismen (jel= pitas, jer=tvrdis, jos samo da ne znas bi i bih i odmah bi mogao da ides da se ubijes), sada jos ispade da ti ni logika ne ide, a matematika ti je misaona imenica...:-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.