Šlušao sam muziku na kompu i odjednom nestade slika i prestao da se vrti kuler na kućištu dok se kuler na CPU i dalje vrteo. Pokušao sam da ugasim računar držeći taster POWER (10-ak sekundi) nije hteo i ugasim ga tako što sam isključio napajanje i posle toga ne mogu da ga upalim.
Da li je to crkla ploča????
Konfiguracija je sledeća:
Gigabyte G1 Sniper A88X AMD A10-6790K + Cooler Master 212 EVO Kingston 2x4GB DDR3 2400MHz Seagate 1TB SATA3 ThermalTake SE 730W ThermalTake Commandar MS II
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Onda je ploca. Raskaci sve sa nje, izvadi je iz kucista, resetuj BIOS, zabodi samo cpu, jedan RAM eventualno graficku (ako ima integrisanu, onda nju koristi) i napajanje. Probaj na stolu, van kucista. Smrdi mi na plocu, cim nije dala komandu gasenja na 4 sec tastera za paljenje. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: :: :: :: Nije napajanje, lepo i normalno radi na drugom kompu.
Pa i ja mislim da je ploča čim nije htela da ugasi na taster...
:: Onda je ploca. Raskaci sve sa nje, izvadi je iz kucista, resetuj BIOS, zabodi samo cpu, jedan RAM eventualno graficku (ako ima integrisanu, onda nju koristi) i napajanje. Probaj na stolu, van kucista :: Smrdi mi na plocu, cim nije dala komandu gasenja na 4 sec tastera za paljenje :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nije napajanje, lepo i normalno radi na drugom kompu.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.