Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
GA-EP31-DS3L (rev.1.0) BIOS problem
STRANA 1 OD 1
dradisic GA-EP31-DS3L (rev.1.0) BIOS problem 29.03.2014. 09:29 T57238

status: user
broj poruka: 271
Pozdrav svima,
Posle normalnog isključivanja računara gde je sve radilo ok, sutradan pri pokušaju da se uključi izađe poruka da je neki problem sa BIOS-om ploče, tačnije poruka glasi`Scanning BIOS Image in Hard Drive`. Pokušao sam da pretražim po internetu moguća rešenja ali nisam uspeo da rešim problem.
Jedan od pokušaja je da sam ubacio hard na kome sam kreirao particiju (FAT, FAT16, FAT32) i tu postavio bios fajl ali nije uspelo.
Da li neko ima savet kako ovo rešiti ili je došlo vreme za zamenu ploče?
Unapred hvala svima na odgovorima i pozdrav još jednom.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dradisic Rešio 29.03.2014. 09:59 #547504

status: user
broj poruka: 271
Našao sam problem, higijena, probao sam sa drugom memorijom ali nisam čistio slotove te sam tako odbacio sumnju da je problem sa memorijom. Tek nakon čišćenja memorijskih slotova alkoholom sve je proradilo normalno sa memorijom koja je i radila u računaru.
Eto, možda se još nekome desi slično.
Pozdrav svima

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs