Komp je radio sve normalno samo jedan dan neće da baci sliku, samo vrti ventilator. Kada isčupam kabal za napajanje CPU onda se brže vrti ventilator na CPU. Šta je riknulo, ploča, procesor ili možda nešto treće.....(nemam druge komponente da probam)...
Upitanju je Gigabyte GA-M61SME-S2 ploča i AMD Athlon 3200+ procesor...
Posumljao sam i ja kasnije na napajanje ali ajd` da pitam.....Dobro, ajd` napajanje i mogu nekako da proverim, ako to nije onda je znači najverovatnije ploča....
Nazalost, jeftinije ce ti biti da ga odneses u neki servis na dijagnostiku, ako vec nemas gde da nadjes komponente. Mada je ogromna verovatnoca da je napajanje, tako da, bice to OK .)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Ja imam jedan crknuti Athlon 3200 ( jedini ja mislim u poslednjih 6 - 7 godina da sam video).. Skini ga i ukljuci plocu, ako cujes da ploca pisti kratkim isprekidanim zvukovima, moze da se desi da je ona ziva, i da je stvarno crkao CPU. Sve to, naravno, nakon provere napajanja ...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Proveri prvo napajanje, pa onda idi dalje, velika je verovatnoca da je ono neispravno.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.