Zamenom baterije nećeš rešiti problem. Asus vuče te probleme još od soketa 478. Ja sam u više navrata pokušao da to rešim ali bezuspešno. Jednostavno kada ploča ostane bez struje sama sebi uradi clear cmos i gotovo.
A mozda bih mogli da budu i kontakti koji drze bateriju. A mozda bih mogla baterija da bude negde u kratkom spoju sa tim konektorima, pa onda brzo isprazni bateriju. Trebao bih da proveris napon baterije, ili unimerom ili je samo lizni, vidi da nije sasvim prazna. Ako jeste, verovatno negde vuce kratak spoj. Svakako bih mogao da kupis jos jednu bateriju, pogotovo ako si kupovao one kineske, znaju cesto da stignu prazne... Mada, to sto radi samo sa Kingstonima i Geilom dosta govori o tome u kakvom je stanju... Verovatno umire... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
ali ne uvek. Povremeno je znalo da se desi i da racunar bude duze bez struje, a da ne uradi clear CMOS. Nekad se to desavalo i samo od sebe... Menjao baterije - nista. Prosto sam naucio da zivim sa tim dok sam imao stacionarni rcunar...
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.