Imam u jednom racunaru s775 MSI plocu 945P Platinum i Intel 3.0 HT, 1gb ddr2, VGA 5450 i ostalo klasika hard i optika. Problem je da ploca radi sa Ciftek napajanjem od 420W sasvim normalno prolazi sistem, 3D mark nekoliko puta bez problema. Kada stavim drugo napajanje MS400W ili recimo brendirani BSP od 350 W ploca sa jednim vrti kulere ali ne baca sliku, sa drugim zavrti ventilatore i ugasi se bez slike (pa moram da skinem napojni kabal da izgubi struju pa ponovo vratim i ona ponovo zavrti) , ali kad ponovo stavim ciftec sve radi kako treba.
Da li je ova ploca definitivno sa problemom ili je na izdisaju, bila je ranije u konfiguraciji gde je napajanje u radu crklo (ciftek 350W) i posle zamene napajanja su ovi problemi.
moje iskustvo sa tom plocom je slicno. Otkazala je jedna od 5 faza za napajanje CPU, odlemio sam tranzistore te faze, i nije htela da cuje da upali bez napajanja 420w ili vise (brendirano)...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Ta dva kineza su potpuno ispravna i teraju trenutno jace konfiguracije od ove navedene te mi je to sve jos cudnije i bas lici na ovaj zadnji odgovor clana `Vodos`, tako sam i ja pretpostavio da ipak nesto nije 100% ispravno sa strujom pa reko ajd da vidim kakva su Vasa misljenja i iskustva...
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.