Pentium Anniversary Edition model, potpuno otključani Haswell-baziranprocesor, sa nižom cenom od high-end Core serije. Intel na ovaj način proslavlja dvadesetogodišnjicu Pentium brenda.
Koje si ti godište druže? Pošto ovi mlađi nemaju pojma o mnogo čemu, osim o prepisivanju sa neta.
Da li se sjećaš slučajno kada su se nabavljali dijelovi za Galaksiju i sklapali za 500 DM-a ?
Ili sklapanje Komodora 16 ili 64 iz djelova iz zapadne Njemačke?
Ili programiranje Miseda 85 ?
Ili kupovina free write ROM čipova za Amigu 500, pa njihovo programiranje?
Po meni, to su bili dani...
Ovo sada, izgubilo je svaki smisao.
Npr. Mantle sa kozmetičkim izmjenama zovu DX12.
Ili Ograničenje u OC-u CPU 4570 bez K, a mogućnost otključavanja množioca na Asrock H87 Fatal1ty sa 1.1 firmware-om ? Kasnije su i oni odustali u novijim revizijama ploče, jer se veliki brat pobunio, a firmware od 1.1 ne možeš da staviš na novije i da ploča normalno radi itd itd...
Sad je sve politika, a ranije inventivnost, primjena inteligencije itd itd...
Ove nove generacije, ko da im je odstranjen mozak za kreativno razmišljanje i poimanje okoline.
Vodos nisi nista morao da turpijas. Mi smo odredjeni pin prelepili izolir trakom - i procesor je radio na 450MHz :):):)
Kad neces - skines izolirku => 300MHz
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: Taman sam hteo da kazem da nisu posteno castili jos od celerona 300A, i to u socket izvedbi (posto sam u slot verziji morao da turpijam pin) :: :: Kuku, ala lete godine.. :: :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.