Ovde vaze stvarno neki cudni kriterijumi procene komponenti.
Bez namere da ikoga uvredim, ako 50 evra cenite Phenom 955/965 sa garancijom, javite se da vam kupim sve primerke koje imate. Mislim, postujem zaista ako narod ovde medjusobno trguje po tako povoljnim, niskim, bagatelnim cenama, ali, ne vidim da je to ovde slucaj.
Za pomenuti 980 ne mozes traziti previse, ali ako niko po oglasima ne prodaje 965 ispod 65 evra, mozes komotno traziti 75 evra za pomenuti procesor, zbog pisane garancije. Toliko bih i ja platio djodjovom drugaru 960T , da smo se jbg `znali` ranije...eventualno jos koji cent vise ako je u garanciji.
Sa garancijom do sredine jula,pre desetak dana prodao za 7.000 dinara.Jos malo pa su se otimali pa ti vidi.Naravno benchmarkovci i njihov,paralelan stvarnom svetu,svet cena :) 95e ako je stvarno stavio,onda je to previse.7000 msm da je realno,ja sam nasao ovcu.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: Pozdrav svima ako moze jedna procena :: :: Procesor AMD Phenom II X4 980BE 3.7Ghz najjaci X4 iz Phenom II serije u garanciji do novembra 2014 full pac :: :: Hvala unapre :: :: :: :: Intel I7 4770K@Alpenfohn K :: ASUS Z87- :: 2x8GB Kingston HyperX 1600Mh :: GA 270X WF :: Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660X :: Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Gree :: Xonar D :: Logitech Z906 5. :: MX Performans :: G105 MW3
@Dexter Druze de si ti cuo da je PII 980BE slabiji od fx4300 , cak je u vecini aplikacija Phenom na istom kloku bolji a u igricama su bukvalno isti.. http://goo.gl/fmXvBU Za cenu se slazem poz :)
od 90 evra na Benču ? Da nisam morao da kupim monitor, kupio bih ga odmah, znam za jednog koji ga drži na 4.7GHz. Nema tu upoređivanja sa FX ima, to je dušu dalo za dobre AM3 ploče.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.