da ne duzim puno. Vagao sam, vagao i ipak ostajem jos ovu godinu na 775 platformi.
Posto je tako, resio sam da ubacim bar neki quad procesor. Moje pitanje je koji od dva gore navedena bi bio bolji uz P5QL PRO plocu ,6 GB DDR2 memorije i MSI 7770 ?
Nije velika razlika, ali ja bih isao na Q6600 samo zbog L2 2x4MB, naspram Q8200 sa 4MB, ali opet sa druge strane 8200 radi na 1333...Tako da bi ipak presudila cena, pa koji nadjes jeftinije taj uzmi i ciao.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Meni q6600 uz P5Q-E plocu radi kao sat vec tri godine a uzeo sam ga polovnog, a da ne pricam kakvo je sve mrcvarenje preziveo
p.s.
imao sam i taj q8200 ali mi se ovaj mnogo bolje pokazao...pozzz
:: :: Drustvo :: :: da ne duzim puno. Vagao sam, vagao i ipak ostajem jos ovu godinu na 775 platformi :: :: Posto je tako, resio sam da ubacim bar neki quad procesor. Moje pitanje je koji od dva gore navedena bi bio bolji uz P5QL PRO plocu ,6 GB DDR2 memorije i MSI 7770 :: :: Pozdrav ::
XEON E5450 @ 3.0Ghz+CM TX3 noctua/2x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621
:: Sibni i meni mail, ako imas neki Quad ili XEON. Cisto me interesuje cena, pa cu da razmotrim, jer trenutno sam svorc : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Kajmak imas mail : :: :: :: :: Pozdra :: :: :: :: :: :: XEON E5450 @ 3.0Ghz+CM TX3 noctua/2x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621 :: :: :: ::
XEON E5450 @ 3.0Ghz+CM TX3 noctua/2x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621
:: Sibni i meni mail, ako imas neki Quad ili XEON. Cisto me interesuje cena, pa cu da razmotrim, jer trenutno sam svorc : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Kajmak imas mail : :: :: :: :: Pozdra :: :: :: :: :: :: XEON E5450 @ 3.0Ghz+CM TX3 noctua/2x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621 :: :: :: ::
Sto se tice ploce, podrzava sigurno procesor, mozda ce trebati mala modifikacija BIOSa.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: je moj predlog za tebe. Ni Q8200 ni Q6600 :: :: Sto se tice ploce, podrzava sigurno procesor, mozda ce trebati mala modifikacija BIOSa :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
:: je moj predlog za tebe. Ni Q8200 ni Q6600 :: :: Sto se tice ploce, podrzava sigurno procesor, mozda ce trebati mala modifikacija BIOSa :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.