imam napajanje neko brendirano iz nekog starog kompa ali mnogo staro,tako da ima samo 20 pin konektor,ja bi zeleo da ga prepravim jer na drugom kompu imam maticnu koja trazi 20pin konektor + onaj 4pin konektor sto se bocne u maticnu tu negde oko procesora....da li moze da se nekakoko nabudzi,nalemi ili sl taj 4 pin kablic,na ovo napajanje koje ga fabricki nema....4 pin konektor imam,skinuo sam ga sa crknutog napajanja,samo me zanima da li mogu da ga nalemim na zice na ovom napajanju koje fabricki nema taj konektor i da li je to bezbedno...i naravno na koje zice da ga nalemim.....
300w napajanje treba da napaja intel 2,4ghz + ,512 rama ,80gb hard,i mx440 64mb,radice ko zmaj ,pogotovo jer jenapajanje brend iz neke brend masine iz nemacke,garant ima snage....ima 2 kile minimum :))))
To ce da radi ko od sale. Ja sam sa Dell napajanjem od 200W terao Am2 sa dual core procesorom i nekom 8500GT godinu dana bez problema....Napajanje nije ni stucnulo....Kad otvoris takvo jedno brendirano matoro napajanje i ova danas sto se proizvode, razlika nebo - zemlja. U brend napajanju jos nisam video da se elektrolit naduje ili iscuri...sve je to projektovano do tancina + kvalitete komponente + kvalitetna izrada...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
da je kvalitet brend i kinez nebo i zemlja,zato sam i trazio savet kako da skarabudzim ovo brendirano....ni ja nikada nisam video brend napajanja da se naduvaju kondenzatori,a ventilator pocne da im se ``cuje`` posle minimum 10 godina,dok pola zita,frontiera i sl pocnu da zuje posle godinu dana,izdrze garanciju i prc :))) brend rulezzzz ....hvala....
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.