Dobih pre neki 15-tak minuta ponudu za: I5 3470 +neki xilence cooler(isti krs ko i box,ali radice posao,kaze lik tisi od boxa,temp iste). Asrock p67 pro 3 b3 ploca. Sve to za 15.000 dinara,e sad cooler samo ima garanciju,ploca i cpu ne,posto su doneseni iz inostranstva.CPU je radio malo Nzm,ponuda je odlicna finansijski,ali me kopka ovo oko ploce pre svega.Dao bi mi radnu garanciju 7 dana. Sta vi mislite,da uzimam ili ne?Odvojio sam za slicno polovno 18-20k sa garancijom,ali me lik ispali.Da imam jos 60-70jura uzeo bih sve novo,ali jbg trenutno nemam a i u skorije vreme tesko da cu namaci,s`obzirom na ostale troskove koje imam.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Dobio si sve za cenu procesora. Posto procesor ne crkava, osta ti usteda za plocu, sto ti dodje kao garancija... Mada, ne bi bilo lose da mu spustis crvenu, onda bi to bila super kupovina... Ovako, to je to... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Sa finansijske strane,ali me opet kopkaju neke stvari posebno u vezi ploce.Review-ovi korisnika su od najboljih ocena do najgorih.Koliko vidim cesti su problemi sa ivy bridge modelima posto se mora updatovati windows,pa kazu ljudi nece da bootuje,ok to bih video odmah,ali drugi govore kako sve radi lepo neko vreme a onda nalgo BAP :)Sa druge strane,kod drugih radi na klot biosu,sto je tek cudno... :)
Sutra oko 12h-13h,ako odlucim da ne uzmem.Treba malo da razmislim :) U stvari baci ti meni broj fona i ako odlucim da ne uzmem saljem u poruci sve,sta i kako. Lik je iz Bg-a,pa ako si i ti,eto lakse,naravno ako ne odlucim ja :)
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.