Nabavio sam nov procesor x4 740x , dvouimim se izmedju dve ploce razlika je mala al su drugi chipsetovi, pa bih Vas zamolio za misljenje koju da uzmem :
Ploča je Ful ATX i ima hladnjak na naponskoj, mada od njega se ne vidi koliko ima faza. I kod jedne i kod druge mi se ne sviđa što imaju samo dva slota za memoriju.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Ako nemas potrebu za pci slotovima idi na gigabyte noviji cipset i novija ploca,podrska i za nadolazece fm2+ procesora dok na 55 to nece da radi... ako imas pci kartice i hoces da nastavis da ih koristis idi na msi ...740 je non K procesor tako da ti naponska i nije nesto bitna tu.. inace je ista 3+2 na obadve ali gigabyte u prednosti usb charge kod njega radi i kad je komp ugasen a na msi ne..
I ja sam mislio gygabite, ima vise prikljucaka usb2 i 3, ako neko ima jos neki komentar unapred hvala. Inace imam jos 4bg ddr3 na 1600mhz, ati 6770, 1 wd black 1TB. i naravno x4 740x
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.