Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
I meni je potrebno misljenje i savet,posebno u vezi ploce
STRANA 1 OD 1
djokosrb I meni je potrebno misljenje i savet,posebno u vezi ploce 03.02.2014. 15:47 T56584

status: user
broj poruka: 6876
Pod uslovom da admin ne obrise temu,sto je vrlo verovatno :)
Koliko da platim i5 3350p bez garancije,manje od 2 godine star ali kralj izgubio garantni list(moram da proverim nekako dal moze u toj firmi u kojoj je kupio)+ASUS P8P67 DELUXE stara 2 godine,garancija jos 1 godinu.
Ja mislio nekih 18.000-19.000 dinara,ali me kopka ova garancija za cpu i ova ploca,posto veze nemam i nikako da nadjem na oglasima cene ovakvih ploca iz 2011. godine.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
darcilo Re: I meni je potrebno misljenje i savet,posebno u vezi ploce 03.02.2014. 19:10 #540060

broj poruka: 689
Pazi, koliko se secam, deluxe je skoro sam vrh ponude iz Asusa, samo gledaj da bude b3 revizija, da nema onaj bag sa satom...Ako je ta cifra koju si napisao za obe komponente, zvuci primamljivo, nema sta! :) Ako cpu radi, nema se brines, mada svakako probaj preko serijskog da ostvaris garanciju! Sve u svemu, za te novce, odlicna kupovina! :) Poz
djokosrb Hvala 03.02.2014. 19:25 #540063

broj poruka: 6876
Sve u svemu ja ponudih 18k lik oce 16k,nema problema :)
Uzimam sigurno,cpu jeste izgubio garanciju,ali ako nesto ne otkazuje onda su to procesori,jbg ceni ga 11k,a nov 18.5k.
Sto se ploce tice u pitanje je ASUS P8P67 DELUXE REV 3.0,kaze covek sve u redu,i njemu su je menjali zbog tog problema i dali ovu.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs