Pa to sam primetio ali rekoh da pitam od viska saveta glava ne boli!Dvoumim se iymedju ASUS P5KC i ASUS P5W DH Deluxe pa vidim da prva podryava i dd3 a druga ne a opet druga kosta 35e skuplje a stvarno ne vidim u cemu je bolja??Tako da mislim da su ipak uzeti p5kc jer ipak mi se cini bolja za kasnije nadogradjivanje a i jeftinija je prilicno a cini mi se da pruza isto??Neka me neko ispravi ako gresim!
ima 975 cipset, koji podrzava ata + jmicron kontrolor, tako da prakticno imas 2 ata grane. Ja je imam. Ima gomilu opreme, to se nekom svidja, nekom ne, ja sam je uzeo zbog daljinskog kojim moze da se pali ugasen komp, znaci ne iz stand by, nego bas ugasen komp.To je sad vec subjektivno, ali mi je vrhunski uzitak da ujutru ne ustajem, a pustim muziku tv ili radio Devize devize bonda elema
Sorry,prevideo sam to sa chipsetom..Mogu samo da zamislim kako je paliti komp sa daljinskim..:)Ako mu to treba samo napred,to je kvalitetna ploca,ali sa starijim chipsetom i zato sam ja za P5KC..pozz
...ona podržava maksimalno DDR3 na 1333Mhz, a s obzirom da već sad imaš DDR2 na 1150Mhz to sa DDR3 memorijom ti neće doneti previše poboljšanja. Ako ti je prvenstveno DDR 3 u glavi sačekaj ploče sa X38 čipsetom, pa skupljaj pare za njih.
:: ima 975 cipset, koji podrzava ata + jmicron kontrolor, tako da prakticno imas 2 ata grane. :: Ja je imam. Ima gomilu opreme, to se nekom svidja, nekom ne, ja sam je uzeo zbog daljinskog kojim moze da se pali ugasen komp, znaci ne iz stand by, nego bas ugasen komp.To je sad vec subjektivno, ali mi je vrhunski uzitak da ujutru ne ustajem, a pustim muziku tv ili radi :: Devize devize bonda elem :: ::
to mozes i sa bilo kojom leadtek tv kartom na bilo kojoj ploci... ako je samo paljenje preko daljinskog prednost
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.