Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Foxconn ploche
STRANA 1 OD 1
BrianM Foxconn ploche 17.09.2007. 13:17 T5651

status: user
broj poruka: 178

Kakva su vam iskustva s njima i kao ih rangirate u poredjenju sa recimo MSI i Biostar plochama?
Pozdrav svima i unapred hvala na odgovorima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 17.09.2007. 14:30 #27802

broj poruka: 1574
Pa bolje su od MSI-ja..tu nema sumnje..ali su losije od Biostar-a..Sve zavisi od modela do modela,tako da to ne mora da znaci za sve ploce..

BataCele Depends 17.09.2007. 14:41 #27803

broj poruka: 1532
Nije uvek pravilo, ali su Foxconn ploce cesto pogodnije za overclock. a Biostar stabilnije i zahvalnije van toga. Kako rece covek, zavisi od modela do modela.

Biostar ili Foxconn neces pogresiti.

NastyB Foxconn ploche 17.09.2007. 15:00 #27805

broj poruka: 729
:: Kakva su vam iskustva s njima i kao ih rangirate u poredjenju sa recimo MSI i Biostar plochama

Zaboravi na MSI ploče ili bilo šta što nosi tu oznaku, jer kao da sve prave u nekom budžaku u Buđanovcima ili do nas samo stiže MSI otpad sa zapada i Kine. Bilo koju ploču od Foxconn-a ili Biostar-a da uzmeš nećeš pogrešiti, ali, bar koliko ja znam, Asusove ploče su oduvek bile pojam kvaliteta kod nas, tako da bih ti to preporučio, jer je matična ploča srce čitavog sistema.
Dyca re 17.09.2007. 15:18 #27806

Slazem se sa NastyB-om..ako bas nemas love za Asus-a onda je ok foxconn i biostar..ali probaj da izdvojis koj euro vise za Asus-a..pozz

MACHINE Ako biras 17.09.2007. 15:33 #27809

broj poruka: 5704
izmedju navedenih uzmi Biostar, MSI je losiji od Foxconna, ali je Biostar dobar, to je stara firma koja ima dobru reputaciju. Ili neki GA i Asus

- R a v e n L o r d -

xenox Foxconn djubre 17.09.2007. 18:01 #27823

broj poruka: 1400
imam 25 komada tog djubreta - tj 24 sada...

Grozne su performanse, dual core na 3GHz zadavljen... Hardovi jesu maxtor, ali Raptor nije ni hteo da radi sa ovim plocama...

Dyca re 17.09.2007. 18:11 #27825

Koliko??25..mozda je doslo do greske kod proizvodnje cele serije..jel su to 25 istih ploca ili su razlicite..Ne mogu da verujem da ne radi ni jedna..!!

MaliAbner Foxconn 17.09.2007. 19:45 #27841

broj poruka: 7769
Sa tim plocama nista nije sigurno jer je ovo zemlja zvana Srbija.
Navedena firma je najveci proizvodjac svrga i svacega u IT industriji pogotovu joj je znacajan izvor prihoda ugovorna proizvodnja za velike integratore poput Dell-a, Intela etc... a kao sto znamo oni ne mare za OC pa ce ti mozda zato biti bljak ali ce ono sto si platio raditi vise nego dobro.

E sad sto je navika nasih veletrgovaca da uzmu seriju diskova koje kosta 1.36€ manje od druge i pri tome je u njoj 25% skarta i isto toliko losijih performansi za to neka se cese krajnji kupac koji nije upucen u problematiku.
Ovaj sam naveo kao primer ali je tako nazalost i sto se tice svega ostaloga, razlika u jednom slovcetu aka koke a nije pevac.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

MACHINE Foxconn 17.09.2007. 20:25 #27848

broj poruka: 5704
nikada nije ni pravio neke posebne ploce, to je bio OEM brander i nikada se ne moze meriti kvalitet njihovih ploca sa Asus, GA, Abit... Foxconn i DFI prave slicne ploce, ja sa razlogom nisam ljubitelj ni jednog od ta 2 branda, ipak su oni samo srednja klasa.Dok su mi MSI i Epox niza klasa. Bar sto se tice firmiranih ploca, ne govorim o krsevima tipa: ECS, Asrock, WinFast, Pine, Zidda, Mercury, Matsonic...

- R a v e n L o r d -

Dyca re 17.09.2007. 20:39 #27853

Da..zato mu je Biostar najbolji izbor..ako nema lovu za Asus..pozz

VMARC Re: Foxconn ploche 17.09.2007. 20:58 #27864

broj poruka: 9420

::
:: Kakva su vam iskustva s njima i kao ih rangirate u poredjenju sa recimo MSI i Biostar plochama
:: Pozdrav svima i unapred hvala na odgovorima

Pa i nisi bas nasao sa kim da ih poredis, jer je sve bolje od MSI i Biostara. Nista posebno, trenutno su najzahvalniji proizvodjaci Gigabyte i Asus.
Stripy Za 17.09.2007. 23:56 #27883

broj poruka: 4163
svoju (srednju klasu) su dobre. Bolje su od MSI (dno dna), a i od Biostar ploča. Inače ja u svojoj celoj praxi nisam video nijedan primerak Biostar ploče da je nešto specijalno dobra

Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju

xenox Sve su iste 18.09.2007. 01:27 #27891

broj poruka: 1400
uvalili mi `mitini` dok sam bio na odmoru to djubre pre godinu i kusur dana. Nisam bas svih 25 testirao ali one koje sam sam probao su lose... Bilo kakvo vece kopiranje i zaboravi da imas mogucnost podizanja start menija. A spomenuti raptori su se bas cudno ponasali na istim...

Gigabyte po meni, pa Asus, ovo ostalo...

Eh, da jedna je pocela da se ubija :)) Nisam je testirao al ume da sroka system registry ko dobar dan, a i ghost joj se tesko prima... a kondenzatori nisu napupeli i stavljeno novo napajanje...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs