danas sam na komsijinom kompu menjao procesor stavio atlona na 2g a vidi ga 1,5 i u biosu i u windowsu znam da je caka u biosu ali mi ne ide da se snadjem ploca je MSI KT4V (MS-6712) soc 462 i sta da mu podignem da ga vidi kao atlona na 2g
FSB clock, tj. ratio. Ako je 133, digni na 166. Mnozilac je za to 12x, obicno su fiksirani
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: danas sam na komsijinom kompu menjao procesor stavio atlona na 2g a vidi ga 1,5 i u biosu i u windowsu znam da je caka u biosu ali mi ne ide da se snadjem ploca je MSI KT4V (MS-6712) soc 462 i sta da mu podignem da ga vidi kao atlona na 2 :: :: ::
...da te zeza. Lepo ti rece Torta, napisi TACNU OZNAKU procesora da bi se znalo koji CPU tacno imas i u kojoj je nanometrazi napravljen, jer im je nanometraza prava granica za broj megaherca na kojima su mogli da rade. Sve ostalo se dalo `nastelovati`
KT400 ima podrsku za fsb166, ali konkretno na tom modelu je bilo mnogo problema sa stabilnoscu npr istih modela procesora ali proizvedenihu razlicitim `nedeljama`, itd itd
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
i u windowsu i u postu biosa mi prijavljuje atlon 1500+ a na procesoru pre stavljanja u komp pise 2000+ kako da ga stavim 1666mh da ga vidi kao atlona 2000+
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.