Da li neko ima link ili negde kod sebe najnoviji BIOS i drajvere da mi posalje?
Hvala
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
znam da ranije nije radio depo na sajtu> Skinuh neki exe medjutim to je 400 bajtova i ne radi nista fajl a sigurno nije u RAW formatu jer je premali.
Fajlovi nisu validni, da li neko ima kod sebe NF7-S2 v.1.5. Dakle, za S2 plocu a ne NF7 v2
Hvala
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Milsio sam da napravim neki ws/server sa Barton 2500+, 2x1GB DDR-400 DualChannel, WD 160GB RE SATA2 disk na Zoltrix RAID kontroleru, AIW 9000 pro, Chieftec 360W. Te delove sam imao, kapiram da ce nekadasnja zverina sasvim dobro raditi pod XP a koristio bi se za internet surfing, gledanje filmova, slusanje muzike na PC-TV-u. Mislim da nije nista sporiji od Pentium DualCore onih Prescotta ili sa HT iz 2006
Bila je to dobra ploca za klokovanje u svoje vreme.Ja je kupio od komsije,posle nedelju dana zagrmelo negde u daljini i samo se ugasila.Pregoreo neki sitan chip, ni servis joj nije pomogao..
U svakom slucaju bolju plocu za njega nisi mogao da nadjes (imas)...
Koliko sam ja video, Barton ce tesko da ti omoguci iole normalan surf tamo gde ima Flash-a i slicnih sadrzaja... Ali zasto da ne, da je bio `zver` to jeste, probaj, pa dopisi neke utiske kad imas vremena..
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Jes` da nema veze sa biosom i drajverima...Na tu mašinu nabaci tinyxp rev 0.9 Experience i da vidiš kako sve leti.Ima flash,ja mislim neku verziju 9,youtube nema da secne,jedino ne možeš da gledaš filmove online.Sve mi to radi na starom laptopu,pentium M 1.5 ghz i giga rama.
Da li bi ovaj 2500+ na 1833 mogao da radi stabilno na 2200 tj. kao 3200+ a da ne derima napon, vec bih digao samo FSB sa 166 na 200. Ova NF7-S2 ploca ima filtersku sekciju u 2 faze. Dakle, nesto je `slabija` od NF7-S v2.
Cu da gi probam kad dodjem sa posla. Ako bude mrznuo na koliko da podignem VCORE sa 1.65 recimo do 1.8?
sa 2GB DDR-400 128bit i 3200+ trebalo bi da leeeettiiii :DDD
:: Hm,mmm, ja mislim Machice da ces ti nama da kazes, jer zbog zasto? Pa pri ruci ti je ba, bolan, covice : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
na sa 1833 na 2200MHz tj. kao 3200+ samo prostim dizanjem FSB sa 166 na 200
Stabilan kao stena :)
Nego, da li ta ploca ima postavku FSB za +-1 podeok i koja je max vrednost? Pokusaj ti to jos malo, bas da vidimo dokle ce ici. Dodaj i malkice napona. Naravno, pazi da ga ne sprzis. :)
Kakva je situacija, sa YT? Da li moze da istera 720p?
Imam neku HP 939 masinu sa Athlon 3500+ 2.2GHz + int. Ati Xpress200 i radi 720p, ali negde na granici. A sa player-om pusta bez ikakvog problema 720p od 5-6GB sa opterecenjem procesora do max 70% :) Odusevljen sam kako radi makina.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nece da pusta 720p normalno u YT, secka tj. laguje sto je normalno za procesore i graficke karte matorije od 2005
Preko MPC radi glatko :)
:: Extra! :: :: Nego, da li ta ploca ima postavku FSB za +-1 podeok i koja je max vrednost? Pokusaj ti to jos malo, bas da vidimo dokle ce ici. Dodaj i malkice napona. Naravno, pazi da ga ne sprzis. : :: :: Kakva je situacija, sa YT? Da li moze da istera 720p? :: :: Imam neku HP 939 masinu sa Athlon 3500+ 2.2GHz + int. Ati Xpress200 i radi 720p, ali negde na granici. A sa player-om pusta bez ikakvog problema 720p od 5-6GB sa opterecenjem procesora do max 70% :) Odusevljen sam kako radi makina :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.