Ljudska rasa hoce u svemir, a jos ni nasu planetu nismo istrazili kako treba.
Verujem da ima jos gomila tajni i izuma koji su bili mnogo ispred svog vremena koji ce tek biti otkriveni. A isto tako verujem da je jos vise takvih stvari unisteno.
Jedan od najvecih mindfuck-ova su mi definitivno `Nazca Lines`
Većina vas zna za legendu o Dedalu. Pa su tu priče o velikim bronzanim vojnicima, zatim tu je i priča o metalnoj ptici koja je mučila Prometeja.
Možda su te legende zasnovane na nečemu što je postojalo još odavno. Vrlo je moguće da su civilizacije bile napredne u prošlosti.
Naravno najveći krivac, po meni, za gubitak većine ovih izuma je srednji vek kada je nauka bila smatrana za jeres i kada je ljudska civilizacija nazadovala umesto da napreduje.
Ko ti kriv što spemuješ svaki dan sa senzacionalističkim temama. Smorio si ljude pa više i ne gledaju te teme.
Ja ću da nastavim da budem `jeres` pa ako ti se ne sviđa to nema problema, niko te ne primorava da budeš ovde, ne moraš da obraćaš pažnju na mene jer ja baš i nemam želju da se svađam.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.