aktivno hladjenje napojne sekcije, i aktivno hladjenje SB-a ali cetiri pci-ex16 (jesu svi x16?) i dvanaest sata konektora, pa cemu to, ja znam dvojicu koji koriste two way sli/crossfire (i sporiji mu je sistem od mog) i likove sa cetiri diska najvise, i ja sam medju njima i to ne znam ni sam zasto, a ja imam plocu sa najjacim chipsetom iz serije, ali sa samo jednim pci-ex16 slotom, jer mi ne pada na pamet da mecem dve karte (tri, cetiri) i ne dobijem duplo brzi graficki sistem a praviti four way sli sa grafama od 100e, je budalastina, a sa druge strane dati 300, 400, 500e puta cetiri da bi popunio slotove na ploci je sumanuto
koliko se ljudi zajebe, pa kupi maltene duplo skuplju plocu zbog podrske za four way sli/crossfire, i nikad ih ne iskoriste, ili oc plocu i oc cpu (ono i7, druze, pa taj cpu jede malu decu, pa mu taj cpu zvrji tako po facebook-u i youtubetu), a ne znaju ni sta je oc, prodavci su cudo, a na sve to im stave napajanje od 10e, uvek ce biti ovaca za sisanje, narod je krdo stoke...
The board has four PCIe x16 slots, though one bypasses the PEX 8747 and lets single-card setups connect directly to the CPU. Meanwhile, 3 and 4-way GPU configurations all receive x8 bandwidth.
- 4 x PCI Express 3.0 x16 Slots (PCIE1/PCIE3/PCIE5/PCIE7: single at x16 (PCIE5). dual at x8 (PCIE1) / x16 (PCIE5). triple at x8 (PCIE3) / x8 (PCIE5) / x8 (PCIE7). quad at x8 (PCIE1) / x8 (PCIE3) / x8 (PCIE5) / x8 (PCIE7))
Ja sam bio jednom dogurao do 8 diskova (2xSSD i 6xHDD) pa većinu rasprodao i kupio 4bay NAS i velike diskove i sad sam miran :)
:: To je sumanuto! Kome to treba? Da su stavili 10 komada i to bi bilo previše :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
ko je biln gde pomenuo 12? svi regularno vidimo 22. ploca je vrh, to za quad jbg, neko ce imati korist od toga, ja npr ne igram igre, smatram da je to gubljenje vremena, ali sam opsednut hard diskovima. u racunaru 3 i 4 eksterna i jos mi fali. spremam se za onu krizu kad ne bude moglo da se skida bilo sta. u slucaju da dodje do toga.
btw da pitam jel ima neko ovf da radi u aigo firmi ili da poznaje nekog odatle?
mislim da ovde nije poenta u broju portova, vec da gurnes tamo gde je zgodno.. da li ce to biti drugi red ili peti ili 22-gi:) A imam osecaj kad bi gurnuo 22 diska u sve slotove nesto bi se ubrzo desilo sa plocom:)
:: svasta, ploca je dobra ali umesto ovoliko slotova za hdd bolje da su stavili 8 slotova za mem. :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.