Od pre neki dan racunar nece da se startuje. Kada ga ukljucim krene da radi ventilator na procesoru i pre nego sto bilo sta drugo pocne da se pali racunar se ugasi. Sam se opet ukljuci, ventilator radi 1-2 sekunde pa se ugasi. Onda moram da ga iskljucim sa napajanja da bi se skroz iskljucio. Probao sam da zamenim napajanje, ali ne vredi. Ni drugo ispravno napajanje nije resilo problem. Nisam menjao nijednu komponentu niti bilo sta radio oko racunara. Ovakav kakav je, je radio do pre neki dan pa ne bih da smaram sa konfiguracijom jer mislim da nije bitna. Sta moze da bude?
samo zaglavljuje `power` taster. Hoce to nekad od prasine koja se skupi oko samog prekidaca. Mozda je i `reset` taster. Otkaci pa probaj direktno. Moraces sistemom eliminacije.
Verujem da je bitna, ali racunar radi sve vreme najnormalnije, dosta dugo i odjednom pocne tako da se ponasa. Mislio sam kada do sada nije nista smetalo... Provericu tacnu konfiguraciju jer nije moj racunar pa cu javiti, mozda jos nesto nekome padne na pamet. Hvala pozdrav
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.