Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Problem sa startovanjem racunara
STRANA 1 OD 1
RavenG Problem sa startovanjem racunara 21.12.2013. 00:47 T56025

status: user
broj poruka: 148
Od pre neki dan racunar nece da se startuje. Kada ga ukljucim krene da radi ventilator na procesoru i pre nego sto bilo sta drugo pocne da se pali racunar se ugasi. Sam se opet ukljuci, ventilator radi 1-2 sekunde pa se ugasi. Onda moram da ga iskljucim sa napajanja da bi se skroz iskljucio.
Probao sam da zamenim napajanje, ali ne vredi. Ni drugo ispravno napajanje nije resilo problem.
Nisam menjao nijednu komponentu niti bilo sta radio oko racunara. Ovakav kakav je, je radio do pre neki dan pa ne bih da smaram sa konfiguracijom jer mislim da nije bitna.
Sta moze da bude?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Shomiman Mozda 21.12.2013. 00:54 #533081

broj poruka: 1187
samo zaglavljuje `power` taster. Hoce to nekad od prasine koja se skupi oko samog prekidaca. Mozda je i `reset` taster. Otkaci pa probaj direktno. Moraces sistemom eliminacije.

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

SkyFire Konfiguracija je i te kako bitna.. 21.12.2013. 00:57 #533082

broj poruka: 18472
Jer vrlo lako moze da se desi da je i do same ploce!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

RavenG Ok 21.12.2013. 00:58 #533083

Hvala. Procitao sam negde da je mozda to. Brine me da nije mozda nesto ozbiljnije. Probacu sutra sa tim dugmicima pa se javljam. Hvala jos jednom.

RavenG Konfiguracija 21.12.2013. 01:00 #533084

Verujem da je bitna, ali racunar radi sve vreme najnormalnije, dosta dugo i odjednom pocne tako da se ponasa. Mislio sam kada do sada nije nista smetalo...
Provericu tacnu konfiguraciju jer nije moj racunar pa cu javiti, mozda jos nesto nekome padne na pamet.
Hvala pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs