Asus Z87-K kako da startujem recovery mod sa HDD-a
STRANA 1 OD 1
Millance82
Asus Z87-K kako da startujem recovery mod sa HDD-a
14.12.2013. 15:42
T55931
status: user broj poruka: 578
Pozz drugari, imam jedan problem koji nikako da resim pa reko mozda neko od Vas vise zna. Kupio sam malopre kompletnu masinu potpuno novu donesenu iz CH. Asus Z87-K i7 4770 Kingston Beast 8gb 1600MHz, EVGA 650, Samsung 840 128gn, WD Green 1TB i sve to napaja FSP 500W kuciste neko nepoznato ali lepo :) da ne duzim mnogo, resio sam sve da zadrzim osim memorije, grafike, napajanja i ssd-a. Kada sam upalio racunar on je pokrenuo instalaciju za WIN 8 i za par min sam imao gotov sistem. Kasnije sa video da se ta bootabilna particija nalazi na WD-u. Posto sam resio da zadrzim moj Intel 180GB ssd , povezem njega skinem 840cu ali nikako da pokrene instalaciju :( stavio sam da bootuje sa WD ali se idalje nista ne desava, vec ise boot missing. Da li postoji neka mogucnost da instaliram ponovo daj OS ili ne?? Bilo bi glupo da ne moze, eh da ima i sticker sa serijskim brojem win 8 na kucistu. Unapred hvala
Re: Asus Z87-K kako da startujem recovery mod sa HDD-a
14.12.2013. 15:47
status: user broj poruka: 18999
Kontaktiraj Microsoft centar Srbija ako imas problem sa serijskim brojem. Ostavi samo taj intel konektovan, selektuj SATA kao AHCI, ako vec nisi i mora da proradi..
:: Pozz drugari, imam jedan problem koji nikako da resim pa reko mozda neko od Vas vise zna. Kupio sam malopre kompletnu masinu potpuno novu donesenu iz CH. Asus Z87-K i7 4770 Kingston Beast 8gb 1600MHz, EVGA 650, Samsung 840 128gn, WD Green 1TB i sve to napaja FSP 500W kuciste neko nepoznato ali lepo :) da ne duzim mnogo, resio sam sve da zadrzim osim memorije, grafike, napajanja i ssd-a. Kada sam upalio racunar on je pokrenuo instalaciju za WIN 8 i za par min sam imao gotov sistem. Kasnije sa video da se ta bootabilna particija nalazi na WD-u. Posto sam resio da zadrzim moj Intel 180GB ssd , povezem njega skinem 840cu ali nikako da pokrene instalaciju :( stavio sam da bootuje sa WD ali se idalje nista ne desava, vec ise boot missing. Da li postoji neka mogucnost da instaliram ponovo daj OS ili ne?? Bilo bi glupo da ne moze, eh da ima i sticker sa serijskim brojem win 8 na kucistu :: Unapred hval :: :: Gigabyte Z87-HD3 :: Intel ® Core™ i5 4670K Noctua NH-C1 :: Kingston Beast 2x4gb 2400MH :: EVGA GTX 580 :: SSD Intel 180GB 335 serie :: Enermax Triathlor700 :: Antec kanta :: Dell S2440L
Ma u ACHI modu je, a sa serijskim je sve u redu, prihvatio ga je pri prvoj instalaciji.. problem je nastao kako sam ubacio Intelov ssd, nece da da pokrene recovery vec izbacuje boot mising
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.