Imam 2gb kingson memoriju, pa planiram da dodam jos toliko. Da li neko moze da mi kaze, da li memorija od 800, moze da radi sa memorijom od 667 koju ja imam. Naravno uzeo bi istog proizvodjaca. Ploca je ASUS P5B. HVALA
Znaci posto ja imam 667. Memorija od 800 prilagodjava se mojoj sadasnjoj memoriji. Onda se ne isplati pupiti tako jaku memoriju ako je nemogu iskoristiti.
Ako nećeš menjati ništa od konfiguracije kupi Kingston, ali samo sa istim čipovima od 1GB na 667 za 3000-3300 dindži i to je to. Najmanje gubiš, ako budeš menjao memoriju kasnije za bržu. Pozzzz
Ne znam sta da ti kazem, ja sam do skoro imao Kingston DDR2 na 667MHz i promenio sam kupivsi 4GB Geil DDR2 1066MHz Black Dragon. Extra su joj mogucnosti kao i za overklok, a ima i hladnjake na sebi. Kinston DDR2 800MHz pripada HyperX familiji i na sebi vec ima hladnjake sto bih ti preporucio. Prodaj ta 2GB i uzmi jos 1GB Kingston 800MHZ HyperX. Mozda ti je bolje da imas 3GB DDR2 na 800MHz nego 4GB mesane memorije gde ces kasnije opet biti na gubitku kad pak te budes menjao. Ovako jednim udarcem dve muve.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.