Ja sam sklopio konfiguraciju pre mesec dana... razmisljao sam da li da idem na stariju postavu ili aktuelnu .Odlucio sam se za novu sto zbog mizernog napretka sto zbog toga sto cu lakse moci da ga se otarasim... Tako da bolje uzmi 6300 ovaj drugi je bajat skoro 4 godne
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Interesu je me koji je od ova dva procesora jaci i da li se isplati 1090t pored fx6300
1090t je jaci cpu. Na istom kloku, bolji je. Ipak je to cpu sa 6 fpu jedinica.
No ipak, za oc Thubana treba ne samo dobra naponska, vec i dobro hlafjena naponska. 3,8-3,9 ces izvuci sa svakom boljom plocom, za 4... Treba ozbiljna mb.
Overall, ako nemas dobru plocu i dobro hladjenje, plus, ako je Thuban skuplji, a neces da oc, uzimaj fx.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.