Pc mi pandrknuo.. Tj memorija.imam 4 stapica,na osnovu brzog testiranja otisao je jedan stapic ali ne iskljucujem ni da su drugi jer nisam radio duze testiranje. Elem.. Posle tog testiranja i premestanja stapica.. Bootovao sam win da sredim neke gluposti i stavio da se posle restarta bootuje u safe mode.
Posle restarta nece ni da cuje da se bootoje... Krene izlistavanje drajvera-safe mode... Prekine ga bsod i restartuje se.
Probao sve moguce kombinacije stapica , nece.. Optimised defaults i normal startup.. Nema sanse Nije mi jasno sta je otislo u tri lepe?
Vidi da se nije memorija sama kloknula ili si ti nesto cacnuo... takodje uzmi gold memory program...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Pc mi pandrknuo.. Tj memorija.imam 4 stapica,na osnovu brzog testiranja otisao je jedan stapic ali ne iskljucujem ni da su drugi jer nisam radio duze testiranje. Elem.. Posle tog testiranja i premestanja stapica.. Bootovao sam win da sredim neke gluposti i stavio da se posle restarta bootuje u safe mode :: :: Posle restarta nece ni da cuje da se bootoje... Krene izlistavanje drajvera-safe mode... Prekine ga bsod i restartuje se :: :: Probao sve moguce kombinacije stapica , nece.. :: Optimised defaults i normal startup.. Nema sans :: Nije mi jasno sta je otislo u tri lepe :: :: :: :: :: :: MacBook Air 13.3
Ako pomenuti Win 7-USB-DVD-Tool pod okriljem Win 7 alata ne radi (meni nije hteo da napravi butabilni) izguglaj, ima brdo takvih programcica. U BIOS-u setujes da je bootable device USB i to je to.
Excelram ripler . 1 stapic riknuo i to na samom pocetku. Usb bios podrzava ali apsolutno nikad nisam uspeo da namestim da radi kako treba.. Uvek mi ne vidi jednu particiju.
Vratio sam win, morao format ali mi ne prepoznaje raid setup u winu kad se ucita.. Jel moram opet da ga namestim ?
Evo slican problem, komsija mi juce doneo masinu 2x1gb ddr2 atlon x64 krsh kinez napajanje.
Kaze nece da se upali, krene na pr sekundi i ugasis se.
Turim Dunjin lc power SG pali se ali nema slike ni bipa. Izvadim jedan stap rama, upali se odmah. Ugasim komp zamenim mesta za ta dva stapa, opet nece.
Vratim onaj kao ispravni upali se odmah. Stavim opet onaj kao neispravni nema sanse, nece.
Dakle zviznulo mu napajanje i crce jedan stap rama.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.