Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
sto mi mrzne komp
STRANA 1 OD 1
shortee sto mi mrzne komp 28.11.2013. 09:27 T55681

status: user
broj poruka: 570
Kolege,nov komp sve radi super samo kako se ubode kabl u mreznu karticu tako pocne sve da stuca i prekida i zamrzava.Am3 gigabyte ploca,athlon 2 x2,550 Chiftec novo napajanje,probano vise novih modula ddr3,hdd 100/100 ispravan....probao sam reinstalaciju win,probao antivirusom sken...zanimljivo je da kad dignem neki linux ili miniPE onda radi normalno sve ,dakle nema veze sto je uboden kabl u mreznu karticu..jedino bi jos probao da ubacim wifi karticu ili neku drugu LAN karticu pa da probam...ako imate neki predlog kazite.

Pozdrav,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Drajvei 28.11.2013. 09:40 #528566

status: user
broj poruka: 1353
Drajveri, nemoj da se pouzdaš samo u M$ drajvere, skini ih sa Gigabytovog sata, pazi na reviziju ploče, dole levo u samom uglu, umeju da promene kontroler na raznim verzijama.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs