Tast je zamenio kuciste i imamo problem. Sve sam uspeo da povezem, dole ide napajanje i povezivanje x8 / 2x4 pinova za cpu koji su naravno skorz gore jedva se dohvati i kabal je veoma zategnut.
Ranije sam nalazio po prodavnicama tih produznih ali sam ih vremenom sve razdelio i ostao sa nijednim.
Sve sam nazvao sto sam stigao i niko to nema trenutno.
Da li neko ima viska ovog kablica 2x4 pina musko zenski ili 1x8 pina
Gledao sam nemam i ne mozes dva takva,jer nisu isti (leva i desna strana).Imao sam neke online adrese pa cu pogledati ima li tamo.Tamo sam ja uzimao 2x4pin extender.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Jedni od pojeftinih, skoro mi je trebalo nesto slicno, zovi i pitaj ako nema na sajtu ne znaci da nemaju a cene smesne, ako nemaju slucajno uzmi molex na 4pin pa X2 to ti izadje 160din, meni slali postom u koverti....
Ako ne nadjes extender.Probaj da uradis kao sto sam ja.Isti slucaj je u pitanju na ovom kucistu http://bit.ly/1ck2Vbo stavio kabl ispod ploce.Onda ima dovoljnu duzinu ,a ne smeta i ne vidi se.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
E sad kod njih nema taj x8 na x8 produzni na stanju iako ima na sajtu, ali imaju x4 na x8. Nikad nisam tako budzio vec sam imao sledece varijante produzivanja.
molex na x4 pa dva komada, ili x4 pina na x4 pa dva komada
Da li ce ovaj produzni x4 na x8 kad se nadogradi tj produzi da radi stvarno kao x8 ili kao x4?
Da, malo se samo secne plastika, po neki cosak i to je to.
@Djodjo Ma isti djavo, kod tasta ce da ide x4 na x8 i kraj, a ova dva molexa na x4 cu da zadrzim kod sebe jer velika vecina ljudi ima ploce koje traze samo x4 za napajanje.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.