Pomagajte. Treba mi ploča za 2500k, na kojoj mogu da ga držim na 4.5 Ghz. Našao sam navedene dve ploče, P8P67 ima godinu garancije, a Z68 G43 godinu i nešto dana... Koju uzeti? Imao sam P8P67 EVO i bila je odlična za OC, i sve te P8P67 su dobre to znam... A Z68 je noviji čipset, ali mi se čini da ta ploča i nema neku naponsku i da neće biti baš za OC. Mišljenja?
P. S. Imam opciju da uzmem jednu od ove dve, jer mi se uklapaju u budžet (60e). Samo nemojte savete tipa, bolja ti je MPower ili Sabertooth :D
Ta ploca i 2600K kod drugara sljakaju u savrsenstvu OC 4.6 Ghz - Thermalright Silver Arrow ! Ja odrzavam masinu kad god odem u Nemacku mada i ovako fercera bez greske. Ta ploca jedino sto nema podrsku za SLI a i to nije neka mana jer se vecina bazira na single GPU konfiguraciji kao i moj drugar.
Taj MSI stvarno nije za poredjenje u odnosu na ovaj model Asus-a ! Realno ni chipset ama bas nista ne znaci!Isto tako i ta ploca i taj chipset podrzavaju Ivy Bridge
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
:: Ta ploca i 2600K kod drugara sljakaju u savrsenstvu OC 4.6 Ghz - Thermalright Silver Arrow :: Ja odrzavam masinu kad god odem u Nemacku mada i ovako fercera bez greske :: Ta ploca jedino sto nema podrsku za SLI a i to nije neka mana jer se vecina bazira na single GPU konfiguraciji kao i moj drugar :: :: Taj MSI stvarno nije za poredjenje u odnosu na ovaj model Asus-a :: Realno ni chipset ama bas nista ne znaci!Isto tako i ta ploca i taj chipset podrzavaju Ivy Bridge :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.