Zasto nema na lageru ovih procesora kod nas?Taman skupih lovu da uzmem, i vidim da ih nema vec duze na lageru.Tamo gde ih ima cena je takva da mi se vise ispati da se zezam sa carinom.
Kako si covece nabio 4.5ghz sa tom plocom? Ja sa ovom mojom 4.4 lagano, mislim da moze jos 200mhz gore, ali nisam provalio jos uvek sve opcije, intel sam koristio zadnjih 7 -8 god, koji je mnogo jednostavniji za klokovanje...
FX6300 ~ 4200mhz + 212 EVO P&PULL GA 990FXA UD3 rev4.0 Kingston HyperX 4GB 1600mhz MSI GTX460TFII Creative Audigy SE SS Sensei SS Fnatic NZXT M59 SEASONIC X650KM3 LG24` Dead silent pc...
AI OC TUNER- MANUAL CPU RATIO- 22.5 TURBO CORE - DISABLE CPU BUS- AUTO PCIE- AUTO CPU/NB FREQ IS 2400MHZ HT LINK SPEED IS 2400MHZ CPU SPREAD SPECTRUM- AUTO PCIE SPREAD SPECTRUM- AUTO EPU? POWER SAVING MODE- DISABLE CPU LLC- ENABLE CPU/NB LLC- ENABLE CPU&NB VOLTAGE- OFFSET MODE VCORE 1.4 Sve ostalo je na auto
ADVANCED / CPU CONFIG
COOL N QUIET ENABLED C1E- ENABLED SVM- DISABLE CORE C6- DISABLE HPC- ENABLED APM- AUTO
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Grasias, probacu sutra.. a temperature :: :: :: :: FX6300 ~ 4200mhz + 212 EVO P&PUL :: GA 990FXA UD3 rev4. :: Kingston HyperX 4GB 1600mh :: MSI GTX460TFI :: Creative Audigy S :: SS Sense :: SS Fnati :: NZXT M5 :: SEASONIC X650KM :: LG24 :: Dead silent pc.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.