Potrebna mi je pomoc!:-( Naime stigao mi je neki Xeon, e sad pitanje kako da skinem nalepnicu koja je zalepljena na donji deo CPU-a tj, onaj deo gde naleze na plocu?Cim, kako?
fen sa toplim vazduhom i pinceta, polako i sa strpljenjem, zatim prebrises alkoholom aka medicinskim benzinom
:: Pozdrav dobri ljudi :: :: Potrebna mi je pomoc!:- :: Naime stigao mi je neki Xeon, e sad pitanje kako da skinem nalepnicu koja je zalepljena na donji deo CPU-a tj, onaj deo gde naleze na plocu?Cim, kako :: :: Hvala unapred!.- :: :: :: ::
Uh..Probacu nisam spretan bas sa tim, pogtovu taj osetljivi deo!Lele..naj...o sam!:-( Hvala brate na brzom odgovoru.
:: fen sa toplim vazduhom i pinceta, polako i sa strpljenjem, zatim prebrises alkoholom aka medicinskim benzino :: :: :: :: Pozdrav dobri ljudi :: :: :: :: Potrebna mi je pomoc!:- :: :: Naime stigao mi je neki Xeon, e sad pitanje kako da skinem nalepnicu koja je zalepljena na donji deo CPU-a tj, onaj deo gde naleze na plocu?Cim, kako :: :: :: :: Hvala unapred!.- :: :: :: :: :: :: :: ::
u stvari nemoj koristiti pincetu da slucajno ne ogrebes kontakt, bolje uzmi kad zagrejes nesto plasticno (sim kartica) pa skidaj s tim nalepnicu
:: Uh..Probacu nisam spretan bas sa tim, pogtovu taj osetljivi deo!Lele..naj...o sam!:- :: Hvala brate na brzom odgovoru :: :: :: :: fen sa toplim vazduhom i pinceta, polako i sa strpljenjem, zatim prebrises alkoholom aka medicinskim benzino :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav dobri ljudi :: :: :: :: :: :: Potrebna mi je pomoc!:- :: :: :: Naime stigao mi je neki Xeon, e sad pitanje kako da skinem nalepnicu koja je zalepljena na donji deo CPU-a tj, onaj deo gde naleze na plocu?Cim, kako :: :: :: :: :: :: Hvala unapred!.- :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Fazon je u tome sto je tip nalepnice koja se kruni, nece da se odlepi iscela!Zeznuto.
:: u stvari nemoj koristiti pincetu da slucajno ne ogrebes kontakt, bolje uzmi kad zagrejes nesto plasticno (sim kartica) pa skidaj s tim nalepnic :: :: :: :: Uh..Probacu nisam spretan bas sa tim, pogtovu taj osetljivi deo!Lele..naj...o sam!:- :: :: Hvala brate na brzom odgovoru :: :: :: :: :: :: :: fen sa toplim vazduhom i pinceta, polako i sa strpljenjem, zatim prebrises alkoholom aka medicinskim benzino :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav dobri ljudi :: :: :: :: :: :: :: :: Potrebna mi je pomoc!:- :: :: :: :: Naime stigao mi je neki Xeon, e sad pitanje kako da skinem nalepnicu koja je zalepljena na donji deo CPU-a tj, onaj deo gde naleze na plocu?Cim, kako :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala unapred!.- :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
znam, to je sticker, moras da zagrejes pa polako struzes, najbolje bi bilo nekom tankom plastikom
:: Fazon je u tome sto je tip nalepnice koja se kruni, nece da se odlepi iscela!Zeznuto :: :: :: :: u stvari nemoj koristiti pincetu da slucajno ne ogrebes kontakt, bolje uzmi kad zagrejes nesto plasticno (sim kartica) pa skidaj s tim nalepnic :: :: :: :: :: :: :: Uh..Probacu nisam spretan bas sa tim, pogtovu taj osetljivi deo!Lele..naj...o sam!:- :: :: :: Hvala brate na brzom odgovoru :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: fen sa toplim vazduhom i pinceta, polako i sa strpljenjem, zatim prebrises alkoholom aka medicinskim benzino :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav dobri ljudi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Potrebna mi je pomoc!:- :: :: :: :: :: Naime stigao mi je neki Xeon, e sad pitanje kako da skinem nalepnicu koja je zalepljena na donji deo CPU-a tj, onaj deo gde naleze na plocu?Cim, kako :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala unapred!.- :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne pipaj to. Slobodno ubadaj u ploču i cepaj, ne smeta ti ta nalepnica ništa. Samo vozi!
:: Nisam strucnjak, zar to ne bi trebalo da je cisto? Ipak naleze u soket, pitam zbog temperature, kontakta.. U pitanju je LGA1366 :: :: :: :: A šta ti on smeta? Zašto bi to skidao?
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.