Juče sam promenio CPU, ploču i HDD (za HDD moram pohvalitii našeg kolegu Blueberry-ja na uspešno ostvarenoj saradnji) Znači uzet je Intel i7 - 4930K, Asus Rampage IV Extreme i Seagate 3 TB... Evo i nekih sličica kako sve to izgleda, i poneki testić (naravno overklokovan)...
Pravo da ti kažem pre sam za jednu jaku grafičku, jednom sam imao Crossfire i progledao sam kad sam se toga oslobodio... Treba još neke stvari da promenim, pa ko zna mozda uzmem još jednu za SLI kad je već pala cena GTX 780...
:: Pitanje samo, jel ćeš da stavljaš neki tripple SLi ili Crossfire pošto je ploča preskupa i namenjena baš za to? :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Elem, mogao si se predstaviti nickom,ne pise ko si kad saljes mail :), pre tebe me je cimalo nekoliko lesinara nudeci upola cene od one u radnji, pa sam se malo ponasao rezervisano. Sorry about that :)
Ekstra lepa masina, neka te lepo sluzi :) Ja sam odustao od kupovine graficke inace, ali, ko zna, mozda se nesto neocekivano desi u narednom periodu :)
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.