jel nas podjebavas, palis ili nesto drugo??? pa pre ces naci i7 4770K za 50eur nego to sto ne postoji iz tog razloga posto su pravljeni moduli od max 512mb po komadu a 1gb izvedbe su toliko retke da ne verujem da je ikada neka dosla do Srbije.....
Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.
:: jel nas podjebavas, palis ili nesto drugo??? pa pre ces naci i7 4770K za 50eur nego to sto ne postoji iz tog razloga posto su pravljeni moduli od max 512mb po komadu a 1gb izvedbe su toliko retke da ne verujem da je ikada neka dosla do Srbije.... :: ::
Vidi sa njm, cini mi se da se zove Ljubisa. Imas njegov broj na oglasima. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Ma baci to sve u smece. Koji ce ti vrag to? Pravis server? Sto ne batalis to i ides na DDR2, imas ECC koliko volis, cak i po dosta nizoj ceni od no ECC.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
da.... pre par nedelja na oglasima berze lik je prodavao 8 modula po 2gb 667 ddr2 ecc po ceni od 3500 din za sve znaci za svih 16gb cenio je 3500din, vidim sad neki lik je kupio sve pa sad prodaje po ceni od 1800din za 2gb modul....
Ma vidis da je decko odlepio...Gluposti...Jucer je trazio neakvu bombu da se raznese, a sad SD RAM 1GB ECC, sta li je sledece?!?? Mozda tomahavk sa buvljaka do 100E...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.